mmuhsinn12 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Okuldaki birisi BIOS'u silmeyi başardı, nasıl sildiğini oda bilmiyor. Nasıl çözebilirim?
OmrFrka Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 5 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #2 BIOS silinmesi mümkün değil
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.821 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #3 BIOS çipine dışarıdan bir aparatla müdahale edilerek yüklenebiliyor diye biliyorum. Doğru BIOS sürümüne ve bu işi bilen birine ihtiyacın var. https://www.udemy.com/course/computer-repairing-learn-how-to-program-the-bios-chip/
BIOS çipine dışarıdan bir aparatla müdahale edilerek yüklenebiliyor diye biliyorum. Doğru BIOS sürümüne ve bu işi bilen birine ihtiyacın var. https://www.udemy.com/course/computer-repairing-learn-how-to-program-the-bios-chip/
mmuhsinn12 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 OmrFrka dedi: BIOS silinmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Silinmiş. KafadanKontak dedi: BIOS çipine dışarıdan bir aparatla müdahale edilerek yüklenebiliyor diye biliyorum. Eki Görüntüle 2051069 Doğru BIOS sürümüne ve bu işi bilen birine ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Q-flash ile düzeltebilir miyim?
OmrFrka dedi: BIOS silinmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Silinmiş. KafadanKontak dedi: BIOS çipine dışarıdan bir aparatla müdahale edilerek yüklenebiliyor diye biliyorum. Eki Görüntüle 2051069 Doğru BIOS sürümüne ve bu işi bilen birine ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Q-flash ile düzeltebilir miyim?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 13 Aralık 2023 #5 OmrFrka dedi: BIOS silinmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... BIOS Update sorun çıkarsa mümkün.
OmrFrka dedi: BIOS silinmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... BIOS Update sorun çıkarsa mümkün.
1 196444 Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 911 Çözümler 6 13 Aralık 2023 #6 Anakarta CMOS reset yapmanız gerekebilir ama hakim değilseniz kurcalamayın derim.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.821 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mmuhsinn12 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #8 Pencere bakıcısı dedi: BIOS Update sorun çıkarsa mümkün. Genişletmek için tıkla... Arkadaş format atarken yanlışlıkla yapmış.
Pencere bakıcısı dedi: BIOS Update sorun çıkarsa mümkün. Genişletmek için tıkla... Arkadaş format atarken yanlışlıkla yapmış.
OmrFrka Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 5 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #9 BIOS'u herhangi bir şekilde içeriden nasıl silecek? Arkadaşın dediği gibi BIOS çipine dışarıdan bağlantı kurursa silebilir Pencere bakıcısı dedi: BIOS Update sorun çıkarsa mümkün. Genişletmek için tıkla... BIOS bozulmuş olur hocam,BIOS silinmiş olmuyor yine de
BIOS'u herhangi bir şekilde içeriden nasıl silecek? Arkadaşın dediği gibi BIOS çipine dışarıdan bağlantı kurursa silebilir Pencere bakıcısı dedi: BIOS Update sorun çıkarsa mümkün. Genişletmek için tıkla... BIOS bozulmuş olur hocam,BIOS silinmiş olmuyor yine de
mmuhsinn12 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #10 OmrFrka dedi: BIOS'u herhangi bir şekilde içeriden nasıl silecek? Arkadaşın dediği gibi BIOS çipine dışarıdan bağlantı kurursa silebili. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum arkadaş format atmayı denerken başarmış nasıl yaptigini bilmiyor.
OmrFrka dedi: BIOS'u herhangi bir şekilde içeriden nasıl silecek? Arkadaşın dediği gibi BIOS çipine dışarıdan bağlantı kurursa silebili. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum arkadaş format atmayı denerken başarmış nasıl yaptigini bilmiyor.