Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2013 #1 Dün akşam yazdığım Blog neden silindi merak ediyorum. Blog'un amacı gerçekleri göstermek değil mi ?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2013 #2 Ben de merak ediyorum... Blog'u bulunan herkes bir şeyleri hakaretlerle eleştiriyor, silinen blogsa çok seviyeliydi...
Ben de merak ediyorum... Blog'u bulunan herkes bir şeyleri hakaretlerle eleştiriyor, silinen blogsa çok seviyeliydi...
OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 9 Şubat 2013 #3 Konusu neydi ve ne yazmıştınız ?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2013 #4 Chıp Forum'da saçmalayarak hayali sistem kuran bir üye hakkındaydı. Üyenin mesajını alıntı yaparak foruma yazmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2013
Chıp Forum'da saçmalayarak hayali sistem kuran bir üye hakkındaydı. Üyenin mesajını alıntı yaparak foruma yazmıştım.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 9 Şubat 2013 #5 Ben silmedim yönetim tarafından silinmiş. Ama e-posta kutuma baktım. Başka bir forumdan izinsiz alıntı olduğunu söyleyip kaldırılmasını istemek için şikayet butonunu kullanmış.
Ben silmedim yönetim tarafından silinmiş. Ama e-posta kutuma baktım. Başka bir forumdan izinsiz alıntı olduğunu söyleyip kaldırılmasını istemek için şikayet butonunu kullanmış.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2013 #6 Başkaları hakkında bir şey yazdıysan ondan dolayı olabilir ama bu kişisel blog sonuçta. Silinmemesi lazım bence.
Başkaları hakkında bir şey yazdıysan ondan dolayı olabilir ama bu kişisel blog sonuçta. Silinmemesi lazım bence.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2013 #7 Şikayet eden üye Core i7 8.5 GHz 16 çekirdek işlemci ve özel üretim bileşenler kullanıyormuş. Bir de sistemi çok güçlüymüş...
Şikayet eden üye Core i7 8.5 GHz 16 çekirdek işlemci ve özel üretim bileşenler kullanıyormuş. Bir de sistemi çok güçlüymüş...
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2013 #8 Oğuzhan Ünver dedi: Şikayet eden üye Core i7 8.5 GHz 16 çekirdek işlemci ve özel üretim bileşenler kullanıyormuş. Bir de sistemi çok güçlüymüş... Genişletmek için tıkla... İşin rengi belli oldu galiba. Hakkında yazdığın üye şikayet etmiştir.
Oğuzhan Ünver dedi: Şikayet eden üye Core i7 8.5 GHz 16 çekirdek işlemci ve özel üretim bileşenler kullanıyormuş. Bir de sistemi çok güçlüymüş... Genişletmek için tıkla... İşin rengi belli oldu galiba. Hakkında yazdığın üye şikayet etmiştir.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2013 #9 Sadece merak etiğim diğer yazılan bloglar hiç mi şikayet almadı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Şubat 2013 #10 Blogda alıntı yaptığın kişi iki defa şikayette bulundu. Kaldırdık.