A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 376 3 Mart 2021 #1 CS:GO güncelleme hatası veriyordu internetten Steam beta süürümünü çalıştır diye tavsiye aldım onu yaptım tüm oyunlarım silindi geri de yüklenmiyor.
CS:GO güncelleme hatası veriyordu internetten Steam beta süürümünü çalıştır diye tavsiye aldım onu yaptım tüm oyunlarım silindi geri de yüklenmiyor.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 3 Mart 2021 #2 ArhanYılmaz dedi: CS:GO güncelleme hatası veriyordu internetten Steam beta süürümünü çalıştır diye tavsiye aldım onu yaptım tüm oyunlarım silindi geri de yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Giden geri gelmiyor be kardeşim. Hocam siz niye Steam Beta'yı çalıştırdınız ki? Artı 0 Eksi
ArhanYılmaz dedi: CS:GO güncelleme hatası veriyordu internetten Steam beta süürümünü çalıştır diye tavsiye aldım onu yaptım tüm oyunlarım silindi geri de yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Giden geri gelmiyor be kardeşim. Hocam siz niye Steam Beta'yı çalıştırdınız ki?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 Beta sürümü ne bilmiyorum ama büyük ihtimal ondan olmuştur. Normal default Steam ayarlarına geç. Artı 0 Eksi
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #4 ArhanYılmaz dedi: CS:GO güncelleme hatası veriyordu internetten Steam beta süürümünü çalıştır diye tavsiye aldım onu yaptım tüm oyunlarım silindi geri de yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam'i sil baştan kur eğer hata verirse çevrim dışı gir oyuna sonra çık çevrim içi yap hata düzeliyor ara sıra yine hata verebilir ama yine aynısını yaparak düzeltebilirisin. Artı 0 Eksi
ArhanYılmaz dedi: CS:GO güncelleme hatası veriyordu internetten Steam beta süürümünü çalıştır diye tavsiye aldım onu yaptım tüm oyunlarım silindi geri de yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Steam'i sil baştan kur eğer hata verirse çevrim dışı gir oyuna sonra çık çevrim içi yap hata düzeliyor ara sıra yine hata verebilir ama yine aynısını yaparak düzeltebilirisin.