cemh99 Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #1 Merhaba Harici diski ikiye böleyim derken ubuntu ile yanlışlıkla sildim. Fakat işlem çok hızlı gerçekleşti. Ben bunun yüzeysel olduğunu düşünüyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü içerisinde çok değerli şeyler var. Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2014
Merhaba Harici diski ikiye böleyim derken ubuntu ile yanlışlıkla sildim. Fakat işlem çok hızlı gerçekleşti. Ben bunun yüzeysel olduğunu düşünüyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü içerisinde çok değerli şeyler var. Teşekkürler
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Temmuz 2014 #2 Acronis Disk Director Suite 10.0 ile silinen bölümleri kurtarabilirsin. Olmazsa Restorer Ultimate da deneyebilirsin.
Acronis Disk Director Suite 10.0 ile silinen bölümleri kurtarabilirsin. Olmazsa Restorer Ultimate da deneyebilirsin.