Arkadaşlar merhaba benim sistemim şu şekilde:
Anakart ASUS Prime B760M-K.
Ekran kartım GeForce RTX 5060.
İşlemcim i5 12400F.
Şimdi benim sistemimde 2 tane SSD var birisi yeni aldığım 1 TB'lik olan diğeri ise eski sistemden kalma 256 GB'lık SSD. Yakın zamanda yeni ekran kartı aldım bahsettiğim 5060 ama bilgisayar önceden gayet hızlı açılsa da artık 1 dakika 1 buçuk dakikada açılıyordu. Eski SSD'den dolayı diye düşündüm ve önce PC'ye format attım flaştan sonra baktım hala gözüküyor ayarlardan çevrimdışı bıraktım o 256 GB'lık olanı ama şimdi PC açılmıyor, maksimum BIOS'a girebiliyorum ve tekrar format atmak istediğim zaman ise disk bulamadığı için Windows'u kuramıyor BIOS'ta boot Priority'de ise sadece flash gözüküyor ne 1 TB'lık ne de eski 256 GB'lık gözükmüyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum birisi yardım ederse çok çok mutlu olurum, eğer bir yolu yoksa bilgisayarcıya götüreceğim.
Böyle oldu, şimdi 1 TB'yi seçip deniyorum.
Abi, inanamıyorum gerçekten oldu! Çok çok çok teşekkürler, büyük bir dertten kurtardın beni. Özel değilse ne iş yaptığını söyler misin, merak ettim de çok bilgilisin.
Abi inanamıyorum gerçekten oldu çok çok çok teşekkürler büyük bir dertten kurtardın beni özel değilse ne iş yaptığını söyler misin merak ettim de çok bilgilisin.