3 381712 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 127 3 Nisan 2022 #1 Instagram'da yanlışlıkla bir DM'yi sildim. Benim için çok önemli. Bunu geri getirebilir miyim? Çok üzgünüm. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Geri getirmek için ne yapabilirim? Tekrardan DM'de görünür mü yazı, görsel ve sesli mesajlar?
Instagram'da yanlışlıkla bir DM'yi sildim. Benim için çok önemli. Bunu geri getirebilir miyim? Çok üzgünüm. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Geri getirmek için ne yapabilirim? Tekrardan DM'de görünür mü yazı, görsel ve sesli mesajlar?
KS KS 3 381712 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 127 3 Nisan 2022 #11 Dyrothbrk dedi: Hocam detaylı anlattim pardon da kor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat neye cevap verdiğime tekrar bir bakın isterseniz. Artı 0 Eksi
Dyrothbrk dedi: Hocam detaylı anlattim pardon da kor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat neye cevap verdiğime tekrar bir bakın isterseniz.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 3 Nisan 2022 #12 381712 dedi: Hayır fakat neye cevap verdiğime tekrar bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim silinen mesaj geri donmez anca ornegini alırsınız. Artı 0 Eksi
381712 dedi: Hayır fakat neye cevap verdiğime tekrar bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim silinen mesaj geri donmez anca ornegini alırsınız.