karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.401 Çözümler 3 11 Aralık 2021 #1 IDM kaldırırken tam olanı seçtim. Tüm inen dosyalar da silindi Bu inen dosyaları geri getirme şansım var mı?
IDM kaldırırken tam olanı seçtim. Tüm inen dosyalar da silindi Bu inen dosyaları geri getirme şansım var mı?
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 11 Aralık 2021 #2 karambyte dedi: IDM kaldırırken tam olanı seçtim. Tüm inen dosyalar da silindi Bu inen dosyaları geri getirme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... R-Studio programını öneririm videosu YouTube da olacaktı.
karambyte dedi: IDM kaldırırken tam olanı seçtim. Tüm inen dosyalar da silindi Bu inen dosyaları geri getirme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... R-Studio programını öneririm videosu YouTube da olacaktı.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.965 Çözümler 40 Yer Berlin 11 Aralık 2021 #3 Aşırı Yüksek boyutlu ise hayır diye biliyorum, bazı uygulamalar var onları geri getirmek için.