Silinen Dosyalar Kurtarılabilir mi?

Elgeel

Megapat
Daha fazla  
Hayatımda görüp duyduğum en saçma en aptalca hatayı yaşadım. Kafayı yiyeceğim. Bilgisayarı alalı 1 ay oldu gelmeyen kalmadı başıma.
Geçen gün FIFA 23 sahibi olmama rağmen nedense bir salaklık yapıp Torrent'den FIFA 19 indirdim ve oyun açılmadı. Muhtemelen kurulumu düzgün yapamadım ve klasörlerlemedim dosyalar C'de açık duruyordu klasörsüz. Torrent sitesi de yıllardır kullandığım bilindik bir site ve ekonomiye rağmen ürünlerimi orijinal almaya özen gösteririm sadece FIFA 19 denemek istemiştim. Bende program ekle veya kaldırdan FIFA 19'u sildim. Origins ekranı çıktı silinme işlemi başladı ve bir anda bilgisayar masaüstü siyah oldu. Her şey silindi masaüstündeki sadece önemli olan klasörüm ana ekranda kalmıştı. Chrome falan açıktı ona bir şey olmamıştı. Bende bu ne lan deyip çok düşünmeden bilgisayarı yeniledim ama mavi ekran verdi bir daha açılmadı. Sistem geri yükleme sıfırlama yapmayı denediğimde hep hata verdi. Bende yeni Windows kurdum flashtan. Başka bir SSD'ye kurmaya özen gösterdim. Sistemi kurdum açtım ve C'ye baktığım da gerçekten bomboştu içinde hiçbir şey yoktu. C'de önemli bir klasörüm vardı sürekli guncelledigim için D'de eski hali vardı. Bu C'deki dosyalarımı olduğu gibi kurtarmanın yolu var mı? Fotoğraf ve oyun saveleri vardı önemli olan. Ve böyle bir hata neden nasıl olmuş olabilir bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun format attıysan yapacak hiçbir şey yok. Böyle bir sorunda büyük ihtimal korsan oyundan dolayı bulaşan virüstendir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format atmadım aslında başka bir ssdye Windows kurdum. Diğer ssddeki herşey önceden silinmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı