selims07x Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Yaklaşık 5GB dosyam gitti. Yanlışlıkla sildim. EaseUS progrmanı denedim fakat paralı. Hatta çoğu paralı. Başka bir yöntem var mıdır kurtmarmak için?
Yaklaşık 5GB dosyam gitti. Yanlışlıkla sildim. EaseUS progrmanı denedim fakat paralı. Hatta çoğu paralı. Başka bir yöntem var mıdır kurtmarmak için?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 6 Nisan 2023 #2 Sistem geri yükleme noktası oluşturulduysa yakın tarihe onu kontrol et. Windows+R yap ardından rstrui komutunu yapıştırıp bak.
Sistem geri yükleme noktası oluşturulduysa yakın tarihe onu kontrol et. Windows+R yap ardından rstrui komutunu yapıştırıp bak.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 6 Nisan 2023 #3 Recuva'yı denediniz mi? Download Recuva | Recover deleted files, free! Recover and un-delete files with Recuva, the award-winning file recovery tool by the makers of CCleaner. Download the latest version today. www.ccleaner.com
Recuva'yı denediniz mi? Download Recuva | Recover deleted files, free! Recover and un-delete files with Recuva, the award-winning file recovery tool by the makers of CCleaner. Download the latest version today. www.ccleaner.com