Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Haziran 2020 #11 Merthella dedi: Bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... O zaman muhteşem zekanla bizi aydınlat.
ZimbabveliKahin Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 128 Yer Zimbabve Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kahin 30 Haziran 2020 #12 Merthella dedi: Bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Emircanazik dedi: O zaman muhteşem zekanla bizi aydınlat. Genişletmek için tıkla... Hallettim arkadaşlar. Gerilmeyelim lütfen. Herkese eteşekkürler.
Merthella dedi: Bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Emircanazik dedi: O zaman muhteşem zekanla bizi aydınlat. Genişletmek için tıkla... Hallettim arkadaşlar. Gerilmeyelim lütfen. Herkese eteşekkürler.
AliSami Decapat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 508 Çözümler 2 30 Haziran 2020 #13 Plyra dedi: R-Studio işinizi görebilir. 100 civarı belgeden 70-80 tanesini hasarsız kurtarmıştım. Genişletmek için tıkla... Aynen, r_studiodan iyisine rastlamadım,ama lisans şart.
Plyra dedi: R-Studio işinizi görebilir. 100 civarı belgeden 70-80 tanesini hasarsız kurtarmıştım. Genişletmek için tıkla... Aynen, r_studiodan iyisine rastlamadım,ama lisans şart.