Silinen Dosyaları Geri Getirme Programı Tavsiyesi

RohanlıEomer

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Format atarken bi sıkıntı çıktı. Yerel disk: D sürücüsündeki her şey silindi. Fotoğrafları Recuva adlı programla geri getirdim fakat videoları getiremedim. Başka bi programla denemek istiyorum önerebilceğiniz sağlam bi program var mı?

Up.

var dostum işini görebilecek pogram. datata pack son güncel olanı inidiri görür fakat ücretli diye biliyorum

R-Studio kullan. Eğer kullanabilirsen. Profesyoneller içindir ve işini iyi yapar. Silinen bölümün üstüne veri yazıldı mı veya yeniden boyutlandırma yapıldı mı? Eğer yapıldı ise işin zor.

Format atarken bi sıkıntı çıktı. Yerel disk: D sürücüsündeki her şey silindi. Fotoğrafları Recuva adlı programla geri getirdim fakat videoları getiremedim. Başka bi programla denemek istiyorum önerebilceğiniz sağlam bi program var mı?

Up.
Active File Recovery adında bir program var. Birkaç kere işimi gayet iyi gördü. 40 GB'lik fotoğraf ve video arşivimin neredeyse tamamını kurtardım bir keresinde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı