Sedatif Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 300 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, benim PC talihsiz bir olay yüzünden çöktü. Ben de format attım ama Windows old klasörünü sildim. Belgelerimde bayağı oyunun Save dosyası vardı, hepsi gitti. Bir şekilde almamın bir yolu var mıdır?
Merhaba arkadaşlar, benim PC talihsiz bir olay yüzünden çöktü. Ben de format attım ama Windows old klasörünü sildim. Belgelerimde bayağı oyunun Save dosyası vardı, hepsi gitti. Bir şekilde almamın bir yolu var mıdır?
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 Eğer hala C diski açıksa ctrl+z kombinasyonunu deneyiniz.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 Şu program ile Windows yüklense bile geri getiriliyor diye yazmış. (file Recovery after accidental format, even if you have reinstalled Windows.) Recover My Files Data Recovery Software
Şu program ile Windows yüklense bile geri getiriliyor diye yazmış. (file Recovery after accidental format, even if you have reinstalled Windows.) Recover My Files Data Recovery Software