Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #1 Birkaç gün önce birkaç fotoğraf sildim. SSD'den bunları geri getirmenin bir yolu yordamı veya programı var mıdır?
Birkaç gün önce birkaç fotoğraf sildim. SSD'den bunları geri getirmenin bir yolu yordamı veya programı var mıdır?
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Nisan 2021 #2 Recuva ile deneyebilirsiniz.
B Bepieces Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 2 Nisan 2021 #3 file scavenger da güzel işler başarıyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 2 Nisan 2021 #4 Noxiares dedi: Birkaç gün önce birkaç fotoğraf sildim. SSD'den bunları geri getirmenin bir yolu yordamı veya programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Üzerine herhangi bir dosya attınızmı daha önce? Attıysanız zor.
Noxiares dedi: Birkaç gün önce birkaç fotoğraf sildim. SSD'den bunları geri getirmenin bir yolu yordamı veya programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Üzerine herhangi bir dosya attınızmı daha önce? Attıysanız zor.
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #5 ReloadingData dedi: Üzerine herhangi bir dosya attınızmı daha önce? Attıysanız zor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar masaüstündeydi sildim gitti. Ama korktuğum şey şu daha sonra ccleaner ile tarama yaptım o biraz zorlaştırır herhalde birazdan recuva ile deneyeceğim.
ReloadingData dedi: Üzerine herhangi bir dosya attınızmı daha önce? Attıysanız zor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar masaüstündeydi sildim gitti. Ama korktuğum şey şu daha sonra ccleaner ile tarama yaptım o biraz zorlaştırır herhalde birazdan recuva ile deneyeceğim.
ErenYalcin Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #6 Windows+r tuşuna aynı anda basıp çalıştır sekmesi açılıcak oraya 'recent' yazın bazı dosyalar orada olabiliyor.
Windows+r tuşuna aynı anda basıp çalıştır sekmesi açılıcak oraya 'recent' yazın bazı dosyalar orada olabiliyor.
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #7 ErenYalcin dedi: Windows+r tuşuna aynı anda basıp çalıştır sekmesi açılıcak oraya 'recent' yazın bazı dosyalar orada olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kısayol olarak var ama açılmıyor tabi.
ErenYalcin dedi: Windows+r tuşuna aynı anda basıp çalıştır sekmesi açılıcak oraya 'recent' yazın bazı dosyalar orada olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kısayol olarak var ama açılmıyor tabi.
ErenYalcin Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #8 Noxiares dedi: Kısayol olarak var ama açılmıyor tabi. Genişletmek için tıkla... arama kısmına yazın çalıştır diye
Noxiares dedi: Kısayol olarak var ama açılmıyor tabi. Genişletmek için tıkla... arama kısmına yazın çalıştır diye
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #9 ErenYalcin dedi: arama kısmına yazın çalıştır diye Genişletmek için tıkla... Nereye yazıcam? Dosya Ekleri resim_2021-04-02_152126.png 246,6 KB · Görüntüleme: 156
T Trox24 Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 32 2 Nisan 2021 #10 Hocam R-Studio öneririm, şahsen ben zamanında Recuva denemiştim ama pek bir şey bulamamıştı.