Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #11 Trox24 dedi: Hocam R-Studio öneririm, şahsen ben zamanında Recuva denemiştim ama pek bir şey bulamamıştı. Genişletmek için tıkla... Tek tek olana kadar hepsini denicem programların teşekkürler.
Trox24 dedi: Hocam R-Studio öneririm, şahsen ben zamanında Recuva denemiştim ama pek bir şey bulamamıştı. Genişletmek için tıkla... Tek tek olana kadar hepsini denicem programların teşekkürler.
ErenYalcin Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #12 Noxiares dedi: Nereye yazıcam? Genişletmek için tıkla... sol alta büyüteç tuşu var oraya yazın
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Nisan 2021 #13 ErenYalcin dedi: Sol alta büyüteç tuşu var oraya yazın. Genişletmek için tıkla... Arama kısmının orası olduğunu biliyorum ama tam olarak ne yapmamı istiyorsunuz onu anlamadım CMD'yi mi açayım?
ErenYalcin dedi: Sol alta büyüteç tuşu var oraya yazın. Genişletmek için tıkla... Arama kısmının orası olduğunu biliyorum ama tam olarak ne yapmamı istiyorsunuz onu anlamadım CMD'yi mi açayım?
ErenYalcin Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #14 Noxiares dedi: Arama kısmının orası olduğunu biliyorum ama tam olarak ne yapmamı istiyorsunuz onu anlamadım CMD'yi mi açayım? Genişletmek için tıkla... 'Çalıştır' yazıcaksınız sadece
Noxiares dedi: Arama kısmının orası olduğunu biliyorum ama tam olarak ne yapmamı istiyorsunuz onu anlamadım CMD'yi mi açayım? Genişletmek için tıkla... 'Çalıştır' yazıcaksınız sadece
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 2 Mart 2024 #15 ErenYalcin dedi: Windows+r tuşuna aynı anda basıp çalıştır sekmesi açılıcak oraya 'recent' yazın bazı dosyalar orada olabiliyor. Genişletmek için tıkla... sayende buldum hocam, teşekkürler.
ErenYalcin dedi: Windows+r tuşuna aynı anda basıp çalıştır sekmesi açılıcak oraya 'recent' yazın bazı dosyalar orada olabiliyor. Genişletmek için tıkla... sayende buldum hocam, teşekkürler.