mert hg Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar ıbobit unistaller ile yanlışlıkla bazı dosyalarımı sildim. Bunları geri getirmenin bir yolu var mı acaba ?
Arkadaşlar ıbobit unistaller ile yanlışlıkla bazı dosyalarımı sildim. Bunları geri getirmenin bir yolu var mı acaba ?
D deepdark0 Ziyaretçi 4 Nisan 2015 #2 Recuva isimli program ile dene. Restorer Ultimate ile de dene. Büyük ihtimal kurtarırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recuva isimli program ile dene. Restorer Ultimate ile de dene. Büyük ihtimal kurtarırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mert hg Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #3 Silinen üye dedi: Recuva isimli program ile dene. Restorer Ultimate ile de dene. Büyük ihtimal kurtarırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Deneyeceğim bunları.
Silinen üye dedi: Recuva isimli program ile dene. Restorer Ultimate ile de dene. Büyük ihtimal kurtarırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Deneyeceğim bunları.
E Emre Sancar Kilopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 397 Makaleler 1 4 Nisan 2015 #4 Recuva en basiti kullanabilirsiniz. Fotoğraflarım silindiğinde kullanmıştım.