Grolisard Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar benim bir klasörüm vardı gizliye almıştım içinde fotoğraflar vardı. Ve tam az önce telefonu sıfırladım ve o dosyayı yedeklemeye koymadığımı fark ettim. Nasıl geri getirebilirim çok önemli bir dosyaydı.
Arkadaşlar benim bir klasörüm vardı gizliye almıştım içinde fotoğraflar vardı. Ve tam az önce telefonu sıfırladım ve o dosyayı yedeklemeye koymadığımı fark ettim. Nasıl geri getirebilirim çok önemli bir dosyaydı.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 23 Temmuz 2022 #2 Telefonunda Google Fotoğraflar varsa orada oturum açtığında gözüküyor.
Grolisard Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 Kyuasra dedi: Telefonunda Google Fotoğraflar varsa orada oturum açtığında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok orada:'(
Kyuasra dedi: Telefonunda Google Fotoğraflar varsa orada oturum açtığında gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok orada:'(