BakiTelli Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 115 12 Şubat 2022 #1 Selamlar. Üzerinde aylardır çalıştığım bir projem ufak bir hata sebebiyle tamamen silindi. Bu dosyaları geri getirmek mümkün müdür? Çöp kutusunda vs maalesef ki bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2022
Selamlar. Üzerinde aylardır çalıştığım bir projem ufak bir hata sebebiyle tamamen silindi. Bu dosyaları geri getirmek mümkün müdür? Çöp kutusunda vs maalesef ki bulamadım.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.267 Çözümler 10 12 Şubat 2022 #2 EaseUs Data Recovery vardı ama kullanımını tam bilmiyorum.
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 12 Şubat 2022 #3 Hocam nasıl bir hata oluştu ve silinen dosyanın boyutu ne kadardı? Bunun için programlar var ama boyut büyükse lisans isteyeceklerdir. Çevrenizde sağlam bilgisayarcı varsa bazıları bu işi yapıyorlar.
Hocam nasıl bir hata oluştu ve silinen dosyanın boyutu ne kadardı? Bunun için programlar var ama boyut büyükse lisans isteyeceklerdir. Çevrenizde sağlam bilgisayarcı varsa bazıları bu işi yapıyorlar.
BakiTelli Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 115 12 Şubat 2022 #4 Balgruuf the Greater dedi: Hocam nasıl bir hata oluştu ve silinen dosyanın boyutu ne kadardı? Bunun için programlar var ama boyut büyükse lisans isteyeceklerdir. Çevrenizde sağlam bilgisayarcı varsa bazıları bu işi yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Lua dili ile uğraşıyorum dosya silme ile ilgili bir projem vardı ufak bir kod hatası nedeniyle dosyalarımı sildim dosya boyutu 1GB kadar. insann dedi: EaseUS data recovery vardı ama kullanımını tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyip olumlu veya olumsuz dönüş yapacağım. insann dedi: EaseUS data recovery vardı ama kullanımını tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için söylüyorum dosyaların yarısı kadarını kurtardım gerisi için yapacak bir şey yok can sağlığı yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleme: 12 Şubat 2022
Balgruuf the Greater dedi: Hocam nasıl bir hata oluştu ve silinen dosyanın boyutu ne kadardı? Bunun için programlar var ama boyut büyükse lisans isteyeceklerdir. Çevrenizde sağlam bilgisayarcı varsa bazıları bu işi yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Lua dili ile uğraşıyorum dosya silme ile ilgili bir projem vardı ufak bir kod hatası nedeniyle dosyalarımı sildim dosya boyutu 1GB kadar. insann dedi: EaseUS data recovery vardı ama kullanımını tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyip olumlu veya olumsuz dönüş yapacağım. insann dedi: EaseUS data recovery vardı ama kullanımını tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için söylüyorum dosyaların yarısı kadarını kurtardım gerisi için yapacak bir şey yok can sağlığı yardımlarınız için teşekkürler.