Bilgisayarımda bugüne kadar Nvidia'nın her şeyi mevcuttu ancak açılmıyordu. (Experaince) Bende silip yeniden yüklemeye karar verdim, ki vermez olaydım.
Experiance'yi kurmaya çalıştım ama "Kuruluyor..." da kaldı.
Sürücüleri yüklemeye çalıştım ama yine aynı sorunla karşılaştım.
Bende Techopat'da ki konulara baktım. DDU Diye Bir uygulamadan ekran kartını sildim ( keşke silmeseydim) olan oldu, nasıl bir yol izleyeceğim şimdi?
Here you can Download Display Driver Uninstaller, this Display Driver Uninstaller is a driver removal utility that can help you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, with...
www.guru3d.com
Ardından msconfig üzerinden Önyükleme sekmesinden yanında "En az" olan seçeneği seçip güvenli modda yeniden başlatın.
DDU'yu çıkardığınız klasöre güvenli modda erişip sağ üst kısmından Ekran Kartı ve Nvidia seçeneklerini seçip "Temizledikten sonra yeniden başlat" butonuna basıp yeniden başlatılana kadar bekleyin.
Ardından ekran kartınızın modeline ve işletim sisteminize göre ilgili dosyayı indirip kurulum yapın.
Yanıtlarınız için şağolun ancak bir diğer sorunumu görsel ile açılayayım ;
bu şekilde yeşil sütun kalıyor ve devamı gelmiyor ...
Ekran kartı bilgisayarla bağdaştırıldı fakat Nvidia sürücüleri yüklerken sorunla karşılaşıyorum