O ottomaniach Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 13 12 Haziran 2020 #1 İyi günler. Sorum şu. Ben geçenlerde gizli bir dosya silmiştim. Bu dosyayı geri getirmek için easeus programını denedim, ama gizli dosya olduğu için bulamadı sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
İyi günler. Sorum şu. Ben geçenlerde gizli bir dosya silmiştim. Bu dosyayı geri getirmek için easeus programını denedim, ama gizli dosya olduğu için bulamadı sanırım. Yardımcı olabilir misiniz?
hasanbasir Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 21 12 Haziran 2020 #2 geçmiş olsun onlar temelli gitti
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 12 Haziran 2020 #3 +Sistem geri yükleme yapın olmaz ise bir daha alamazsın.
O ottomaniach Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 13 12 Haziran 2020 #4 KralLeonidas dedi: +Sistem geri yükleme yapın olmaz ise bir daha alamazsın. Genişletmek için tıkla... üzüldüm..
KralLeonidas dedi: +Sistem geri yükleme yapın olmaz ise bir daha alamazsın. Genişletmek için tıkla... üzüldüm..
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2020 #5 Gitti sistem geri yükleme oluşturduysan geri yükle 5 dk falan sürer ama öbür türlü geri gelmez.
O ottomaniach Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 13 12 Haziran 2020 #7 Tek sıkıntı dosyaların gizli olmasımıydı
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 12 Haziran 2020 #8 ottomaniach dedi: Tek sıkıntı dosyaların gizli olması mıydı Genişletmek için tıkla... Evet. Ama son bir defa recuva ile olduğu yeri tara belki bulur.
ottomaniach dedi: Tek sıkıntı dosyaların gizli olması mıydı Genişletmek için tıkla... Evet. Ama son bir defa recuva ile olduğu yeri tara belki bulur.
O ottomaniach Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 13 12 Haziran 2020 #9 KralLeonidas dedi: Evet. Ama son bir defa recuva ile olduğu yeri tara belki bulur. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim. Çok teşekkürler.. KralLeonidas dedi: Evet. Ama son bir defa recuva ile olduğu yeri tara belki bulur. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler recuva sayesinde buldum dosyaları çok sağol Son düzenleme: 14 Haziran 2020
KralLeonidas dedi: Evet. Ama son bir defa recuva ile olduğu yeri tara belki bulur. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim. Çok teşekkürler.. KralLeonidas dedi: Evet. Ama son bir defa recuva ile olduğu yeri tara belki bulur. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler recuva sayesinde buldum dosyaları çok sağol