Çözüldü Silinen Gmail hesabı nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aspandakii

Picopat
Daha fazla  
Gmail hesabımı birkaç ay önce silmiştim ve şimdi tekrar erişmem lazım. Gmail hesabı oluşturmaya çalıştığında hesap zaten var diyor ama girmeye çalışınca hesap yok gösteriyor. Bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Desteğe nereden yazabilirim? Ayrıca ne kadar sürede geri dönüş olur ortalama?

24 saat içerisinde geri dönüş yaparlar ama o hesabı unutmanızı tavsiye ederim sadece zamanında öyle bir Gmail vardı ve bir yerlere kayıt olduğunda sorun yaşamayın diye aynı adı aldırmazlar ama hesap yok olarak gözükür. Destek linki bu: Tips to complete account recovery steps - Google Account Help
Çok fazla ilgilenmiyorlar ancak şansınızı deneyin.
Gmail hesabımı birkaç ay önce silmiştim ve şimdi tekrar erişmem lazım. Gmail hesabı oluşturmaya çalıştığında hesap zaten var diyor ama girmeye çalışınca hesap yok gösteriyor. Bir çözümü var mıdır?

Hocam bildiğim kadarıyla 14 gün veya 30 gün olması gerek, tarihinde maili tekrar açmazsanız Google hesabınızı kalıcı olarak siler. Desteğe yazabilirsiniz umarım geri açarlar hesabınızı ancak sanmıyorum. Hatırladığım kadarı ile 30 gün süre vardı siz bir desteğe yazın en iyisi. Geçmiş olsun kolay gelsin.

Benzer durum başıma gelmişti hesap silindi olarak gösteriliyor fakat aynı adda yenisi açılmıyor ve girişte yapılamıyor. Destek attım ama cevap veren olmadı. Sanırım üstüne pek gitmiyorlar.

Hocam bildiğim kadarıyla 14 gün veya 30 gün olması gerek, tarihinde maili tekrar açmazsanız Google hesabınızı kalıcı olarak siler. Desteğe yazabilirsiniz umarım geri açarlar hesabınızı ancak sanmıyorum. Hatırladığım kadarı ile 30 gün süre vardı siz bir desteğe yazın en iyisi. Geçmiş olsun kolay gelsin.

Benzer durum başıma gelmişti hesap silindi olarak gösteriliyor fakat aynı adda yenisi açılmıy
10 gün sana süre veriyorlar. Bu sürede yapmazsan eğer Gmail'in temelli siliniyor.

or ve girişte yapılamıyor. Destek attım ama cevap veren olmadı. Sanırım üstüne pek gitmiyorlar.
O zaman bende hiç denemiyim , çok mühim bir durum değildi. Teşekkürler.

24 saat içerisinde geri dönüş yaparlar ama o hesabı unutmanızı tavsiye ederim sadece zamanında öyle bir Gmail vardı ve bir yerlere kayıt olduğunda sorun yaşamayın diye aynı adı aldırmazlar ama hesap yok olarak gözükür. Destek linki bu: Tips to complete account recovery steps - Google Account Help

Çözüm

Hayır, desteğe konuşsa bile artık ulaşamaz çünkü anlaşma içinde kendi sorumluluğunda olduğunu bildiren metin var. O yüzden hiç olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı