S Spiderman7 Yoctopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 20 2 Ekim 2023 #1 Mesela X adında bir Gmail hesabını sildik diyelim. Bu tamamen silindikten sonra hani 30 günlük veya 60 günlük süre oluyor sanırım. Tamamen silindikten sonra bu X adında mailin aynısını başka biri alabilir mi?
Mesela X adında bir Gmail hesabını sildik diyelim. Bu tamamen silindikten sonra hani 30 günlük veya 60 günlük süre oluyor sanırım. Tamamen silindikten sonra bu X adında mailin aynısını başka biri alabilir mi?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Hayır. Kalıcı olarak silindikten sonra o mail adresiyle yeni hesap oluşturulamaz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Ekim 2023 #3 Aynı soruyu hesabıma otomatik silme emri vermeden önce canlı desteğe sormuştum, alamaz dediler. Yine de yanlış bilgi verip, sohbeti yüzüme kapatma geçmişleri olduğundan pek emin olamadım şimdi. @Ellie Williams
Aynı soruyu hesabıma otomatik silme emri vermeden önce canlı desteğe sormuştum, alamaz dediler. Yine de yanlış bilgi verip, sohbeti yüzüme kapatma geçmişleri olduğundan pek emin olamadım şimdi. @Ellie Williams
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 2 Ekim 2023 #4 Alınamaz. Silinen e-postanın kayıtlı olduğu sitelerde ciddi bir güvenlik açığı olurdu o zaman. Silinen adres veri tabanında tutulmaya devam eder.
Alınamaz. Silinen e-postanın kayıtlı olduğu sitelerde ciddi bir güvenlik açığı olurdu o zaman. Silinen adres veri tabanında tutulmaya devam eder.