JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #1 Google hesabımı sildim, üzerinden zaman geçti. Şimdi geri almaya çalıştığımda hesap bulunamadı diyor. Geri alabilir miyim?
Google hesabımı sildim, üzerinden zaman geçti. Şimdi geri almaya çalıştığımda hesap bulunamadı diyor. Geri alabilir miyim?
Çözüm 5 5 56153 18 Eylül 2021 Geri alamazsınız. Belirli bir süre geçtikten sonra kurtarma hakkınızı kaybediyorsunuz.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 18 Eylül 2021 #2 Geri alamazsınız. Belirli bir süre geçtikten sonra kurtarma hakkınızı kaybediyorsunuz. Artı -1 Eksi Çözüm
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #3 JokerFPS dedi: Google hesabımı sildim, üzerinden zaman geçti. Şimdi geri almaya çalıştığımda hesap bulunamadı diyor. Geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Artı 0 Eksi
JokerFPS dedi: Google hesabımı sildim, üzerinden zaman geçti. Şimdi geri almaya çalıştığımda hesap bulunamadı diyor. Geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
KS KS JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #4 56153 dedi: Geri alamazsınız. Belirli bir süre geçtikten sonra kurtarma hakkınızı kaybediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Google Play oyun hesabı geri gelir mi? Artı 0 Eksi
56153 dedi: Geri alamazsınız. Belirli bir süre geçtikten sonra kurtarma hakkınızı kaybediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Google Play oyun hesabı geri gelir mi?
anilk91 Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 284 Çözümler 3 18 Eylül 2021 #5 JokerFPS dedi: Google Play oyun hesabı geri gelir mi? Genişletmek için tıkla... O da gelmez çünkü Google hesabına bağlı. Google hesabını almadıkça Google'a bağlı hiçbir şeyi kullanamıyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
JokerFPS dedi: Google Play oyun hesabı geri gelir mi? Genişletmek için tıkla... O da gelmez çünkü Google hesabına bağlı. Google hesabını almadıkça Google'a bağlı hiçbir şeyi kullanamıyorsun.