Arda Kenez Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Google Authenticator kullanıyordum ama o mailime başka biri erişti ben de maili sildim bu yüzden Google Authenticator'daki şifrelerim gitti, bunları geri getirme gibi bir şansım var mı veya maili geri getirme şansım?
Google Authenticator kullanıyordum ama o mailime başka biri erişti ben de maili sildim bu yüzden Google Authenticator'daki şifrelerim gitti, bunları geri getirme gibi bir şansım var mı veya maili geri getirme şansım?
Çözüm utkuefe 26 Mayıs 2025 Silinen maili geri getirme şansınız var. Her zaman işe yaramasa da denenebilir. Google Mail Kurtarma Adımları
Silinen maili geri getirme şansınız var. Her zaman işe yaramasa da denenebilir. Google Mail Kurtarma Adımları
utkuefe Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Silinen maili geri getirme şansınız var. Her zaman işe yaramasa da denenebilir. Google Mail Kurtarma Adımları Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen maili geri getirme şansınız var. Her zaman işe yaramasa da denenebilir. Google Mail Kurtarma Adımları
KS KS Arda Kenez Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 Yaptım çok teşekkürler. Artı 0 Eksi