d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Epic Games yanlislikla hesabi sil dedim ne yapmalıyım? Mailimi bilmiyorum.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 21 Haziran 2024 #2 Kurtarılmaz.
Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 21 Haziran 2024 #3 Mail bilmiyorsan çok büyük sorun. Normalde 7 gün içinde iptal ediliyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 21 Haziran 2024 #5 @Andy deufresne Beğenmedim demişsin. Doğrusunu yaz da bilelim.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.181 Çözümler 40 Yer New York 21 Haziran 2024 #6 xblast16 dedi: @Andy deufresne Beğenmedim demişsin. Doğrusunu yaz da bilelim. Genişletmek için tıkla... Silinen Epic Games hesabı açılabilir mi? Arkadaşlar Epic Games hesabım yanlışlıkla silindi. Yardımlarınızı bekliyorum. Kardeşim onay kodu diye hesabımı silmiş. Geri dönüş imkanı var mıdır? www.technopat.net
xblast16 dedi: @Andy deufresne Beğenmedim demişsin. Doğrusunu yaz da bilelim. Genişletmek için tıkla... Silinen Epic Games hesabı açılabilir mi? Arkadaşlar Epic Games hesabım yanlışlıkla silindi. Yardımlarınızı bekliyorum. Kardeşim onay kodu diye hesabımı silmiş. Geri dönüş imkanı var mıdır? www.technopat.net
Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 22 Haziran 2024 #7 Andy deufresne dedi: Silinen Epic Games hesabı açılabilir mi? Arkadaşlar Epic Games hesabım yanlışlıkla silindi. Yardımlarınızı bekliyorum. Kardeşim onay kodu diye hesabımı silmiş. Geri dönüş imkanı var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hesabın e-posta adresini bilmediği için kurtarma imkanı yok lütfen okumadan yorum yapmayın.
Andy deufresne dedi: Silinen Epic Games hesabı açılabilir mi? Arkadaşlar Epic Games hesabım yanlışlıkla silindi. Yardımlarınızı bekliyorum. Kardeşim onay kodu diye hesabımı silmiş. Geri dönüş imkanı var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hesabın e-posta adresini bilmediği için kurtarma imkanı yok lütfen okumadan yorum yapmayın.