Silinen iTunes yedeği geri getirilebilir mi?

Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, şu an kullanmakta olduğum iPhone 13 telefonumda yüklü olan WhatsApp uygulamasını geçen gün yanlışlıkla sildim ve geri yüklediğimde her şeyin silindiğini gördüm ve çok önemli bilgilerimi, anılarımı kaybetmiş oldum. 7-8 ay önce iPhone 11'den iPhone 13'e geçiş yapmıştım, bu geçişi yaparken iTunes aracılığıyla yedekleme ve taşıma yapmıştım ama iTunes yedeğini de PC'den silmişim bu silinen yedeği EaseUS araclığı ile kurtarıp hiç olmazsa o yedek öncesi WhatsApp mesajlarını alma gibi olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Users\KULLANICIADI\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup klasörü tamamen boş mu?
7-8 ay içinde bir sürü dosya yazma işlemi görmüştür bilgisayarınızdaki disk. Silindiği gibi kurtarma işlemi denense bir şans vardı fakat 7-8 ay içinde yedeğin boyutundan daha çok yazma işlemi yapılmıştır diske. Kurtarabileceğinizi sanmıyorum.

Yedek kalır, bir şey diyemem ama silinen uygulamalar, dosyalar geliyorsa o da gelecektir. 7-8 ay önce ki mesajlar ama.

Uygulamayı indirdim, yeni telefona geçiş yaptığım tarihte işlem yapılmış bir dosya buldum "ipoddevices" Microsoft Edge PNG'si olan bir dosya olarak kaydoldu bu işe yarar mı bilmiyorum sizce?

Bence yedeklenen dosya bu çünkü tarih ve saat tam tutuyor yedekleme yaptığım saatlere uyuyor, ama bu dosyayı nasıl işlevsel hala getirebilirim veya çalışır mı bilmiyorum.

Bunları Apple'yi arayabilirsin. Onlar sana yardımcı olmaya çalışacaktır. Bu şekil de dosyam var, bunu nasıl telefona yükleyebilirim yedeklemeye nasıl ekleyebilirim gibi bir şey sorabilirsin. İlk başta daha yetkili birisini aktarmasını söyleybilirsin eğer ki donanımlı birisi değilse.

Çözüme kavuşur mu dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…