SİHİRBAZ Gemisi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #11 Peki yalan söyleyerek yapsam mesela çalındı fark etmedim desem.
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #12 SİHİRBAZ Gemisi dedi: Peki yalan söyleyerek yapsam mesela çalındı fark etmedim desem. Genişletmek için tıkla... Hocam hack = suç herşekilde.
SİHİRBAZ Gemisi dedi: Peki yalan söyleyerek yapsam mesela çalındı fark etmedim desem. Genişletmek için tıkla... Hocam hack = suç herşekilde.
SİHİRBAZ Gemisi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #13 eno123 dedi: Hocam hack = suç herşekilde. Genişletmek için tıkla... Suç olmayan şekilde yani kendi rızamla silmedim desem olmaz mı?
eno123 dedi: Hocam hack = suç herşekilde. Genişletmek için tıkla... Suç olmayan şekilde yani kendi rızamla silmedim desem olmaz mı?
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #14 Hocam kanıtlazım. SİHİRBAZ Gemisi dedi: Suç olmayan şekilde yani kendi rızamla silmedim desem olmaz mı? Genişletmek için tıkla...
Hocam kanıtlazım. SİHİRBAZ Gemisi dedi: Suç olmayan şekilde yani kendi rızamla silmedim desem olmaz mı? Genişletmek için tıkla...
SİHİRBAZ Gemisi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #15 eno123 dedi: Hocam kanıtlazım. Genişletmek için tıkla... Hocam kanalı silmeden önce videoları silmeye çalışıyordum babam bağırınca silmedim desem kanıt sayılır mı?
eno123 dedi: Hocam kanıtlazım. Genişletmek için tıkla... Hocam kanalı silmeden önce videoları silmeye çalışıyordum babam bağırınca silmedim desem kanıt sayılır mı?
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #16 Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. SİHİRBAZ Gemisi dedi: Hocam kanalı silmeden önce videoları silmeye çalışıyordum babam bağırınca silmedim desem kanıt sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu düşünce size kanıt lazım.
Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. SİHİRBAZ Gemisi dedi: Hocam kanalı silmeden önce videoları silmeye çalışıyordum babam bağırınca silmedim desem kanıt sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu düşünce size kanıt lazım.
SİHİRBAZ Gemisi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #17 eno123 dedi: Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. Hocam bu düşünce size kanıt lazım. Genişletmek için tıkla... Kanala yüklenen birkaç videonun dosyası Kanalın izlenme sayısı vb. veriler sayılir mi? eno123 dedi: Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. Hocam bu düşünce size kanıt lazım. Genişletmek için tıkla... Peki bu kanıtları nereye vericem
eno123 dedi: Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. Hocam bu düşünce size kanıt lazım. Genişletmek için tıkla... Kanala yüklenen birkaç videonun dosyası Kanalın izlenme sayısı vb. veriler sayılir mi? eno123 dedi: Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. Hocam bu düşünce size kanıt lazım. Genişletmek için tıkla... Peki bu kanıtları nereye vericem
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #18 SİHİRBAZ Gemisi dedi: Kanala yüklenen birkaç videonun dosyası. Kanalın izlenme sayısı vb. veriler sayılir mi? Genişletmek için tıkla... Bu da veri mesela sizin kanala birinin giriş yaptığını kanıtlamanız lazım.
SİHİRBAZ Gemisi dedi: Kanala yüklenen birkaç videonun dosyası. Kanalın izlenme sayısı vb. veriler sayılir mi? Genişletmek için tıkla... Bu da veri mesela sizin kanala birinin giriş yaptığını kanıtlamanız lazım.
SİHİRBAZ Gemisi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #19 eno123 dedi: Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. Hocam bu düşünce size kanıt lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten babam kızdı diye sildim. Ama bunu kanıtlama şansım zor. eno123 dedi: Bu da veri mesela sizin kanala birinin giriş yaptığını kanıtlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Kimin giriş yapması yani?
eno123 dedi: Sizin rızanızla silmediğinizin kanıtı. Hocam bu düşünce size kanıt lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten babam kızdı diye sildim. Ama bunu kanıtlama şansım zor. eno123 dedi: Bu da veri mesela sizin kanala birinin giriş yaptığını kanıtlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Kimin giriş yapması yani?
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #20 SİHİRBAZ Gemisi dedi: Zaten babam kızdı diye sildim. Ama bunu kanıtlama şansım zor. Kimi giriş yapması? Genişletmek için tıkla... Kimse mesela senin silmemeni tek yolu başkasının silmesi.
SİHİRBAZ Gemisi dedi: Zaten babam kızdı diye sildim. Ama bunu kanıtlama şansım zor. Kimi giriş yapması? Genişletmek için tıkla... Kimse mesela senin silmemeni tek yolu başkasının silmesi.