kerem1234 Hectopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #1 Bugün yanlışlıkla bir klasörü sildim acaba geri getirme şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2020
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 23 Ocak 2020 #2 Eğer Shift + Del ise sildiyseniz kurtarma yazılımları ile küçük bir ihtimalle getirilebilir. Recuva'yı deneyebilirsiniz. Direkt sil dediyseniz geri dönüşüm kutusunda olabilir. Nasıl ve ne üzerinden(işletim sistemi) silindiğini belirtin.
Eğer Shift + Del ise sildiyseniz kurtarma yazılımları ile küçük bir ihtimalle getirilebilir. Recuva'yı deneyebilirsiniz. Direkt sil dediyseniz geri dönüşüm kutusunda olabilir. Nasıl ve ne üzerinden(işletim sistemi) silindiğini belirtin.
Demondimeth Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Responsible 23 Ocak 2020 #3 Recovery programları ile kurtarabilirsin. Mesela; Get Data Back for Ntfs ile full bir tarama yaparsan sonuç elde edebilirsin.
Recovery programları ile kurtarabilirsin. Mesela; Get Data Back for Ntfs ile full bir tarama yaparsan sonuç elde edebilirsin.
poison Decapat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 254 23 Ocak 2020 #4 Sabit Diskten Veri Kurtarma - EaseUS Data Recovery Wizard EaseUS Data Recovery Wizard ile erişimediğimiz sabit diskten veri kurtarıyoruz. Sabit Diskler, sahip oldukları mekanik yapıları dolayısı ile kolayca www.technopat.net
Sabit Diskten Veri Kurtarma - EaseUS Data Recovery Wizard EaseUS Data Recovery Wizard ile erişimediğimiz sabit diskten veri kurtarıyoruz. Sabit Diskler, sahip oldukları mekanik yapıları dolayısı ile kolayca www.technopat.net
kerem1234 Hectopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #5 Herkese teşekkürler minitool diye bir programla buldum fakat içindeki bazı dosyalar eksik yada hatalı gibi
Herkese teşekkürler minitool diye bir programla buldum fakat içindeki bazı dosyalar eksik yada hatalı gibi