Silinen kullanıcı hesabı kurtarılır mı?

androidmal

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar iyi sosyaller herkese, başlıkta da yazdığı üzere kullanıcı hesabı Regedit üzerinden silinmiş durumda, bir şekilde uygulamaları vb. kurtardım fakat fotoğraf, video hiçbirini kurtaramadım. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Kullanıcı hesabı geri gelmek zorunda değil sadece fotoğraflar ve videoları kurtarabilirsem yeter. Disk drill denedim fakat 500 MB sınırı yüzünden işime yaramadı.

Hocam belgeleri oradan kurtarabilirsiniz. Kullanıcılara girip masaüstü, belgeler gibi yerlerden dosyalar kopyalanabiliyor diye biliyorum.
hocam dosyalara eriştim sıkıntı yok ama fotoğraflar ve videolara erişemiyorum. "Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyin" hatası veriyor. BitLocker açık ondan olabilir mi?

Bitlocker kullanıcı şifrelemez ki diski şifreler. Önemli değildir o. Dediğim gibi oradan erişemezseniz erişmeniz çok zor artık.
Hocam bir şekilde çözdüm şuanda kullandığım hesap bir nevi onun üzerine kurulu bir hesapmış galiba. Yeni bir hesap açtım o hesapta fotoğraflara, videolara ulaşabiliyorum tek yapmam gereken flasha atıp yeni kullanıcıda masaüstüne atmak. Bu sorun ile en az 3.5 saat kadar uğraştım ama çözümü bu kadar basitmiş, ileride bu sorunu yaşayan olursa umarım işlerine yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı