Silinen LoL dosyaları nasıl geri getirilir?

451893

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben League of Legends'da klipler almıştım ve bilgisayarıma fortmat attım 1 2 defa. O dosyaları Riot Games'e ticket atarak mı ulaşabilirim yoksa bir başka bir çözüm yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeşitli geri getirme programları ile şansınızı deneyebilirsiniz ancak ticket atarak sonuç elde edemezsiniz. Klipler ve oyun tekrarları doğrudan sizin bilgisayarınıza kaydediliyor, Riot sunucularına değil.

Merhaba arkadaşlar, ben League of Legends'da klipler almıştım ve bilgisayarıma fortmat attım 1 2 defa. O dosyaları Riot Games'e ticket atarak mı ulaşabilirim yoksa bir başka bir çözüm yolu var mı?
@Angelic Arkadaşın dediği gibi dosyalar sizin kişisel bilgisayarınızda olduğu için Riot Games'in elinden bir şey gelmez. Ek olarak silinen dosyaları geri getirme programları var fakat ücretsiz sürümleri çok işe yaradığı söylenemez. İşlem saatlerce bazen günlerce sürüyor ve dosyaların bir parçasını getiriyor, onlarda bozuk bozuk oluyor. Birkaç kez Recuva falan denemiştim. Bence hiç uğraşmayın silindiyse en garanti yöntemlerden biri lisanslı sağlam bir dosya kurtarma servisi kullanmak oda ne kadar sağlıklı kurtarır bilemeyiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı