Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #11 Hocam otomatik yedekleme kapalı gözüküyor wp'de suan ama gece 2 gibi falan bir yedekleme tarzı yükleme yapıyordu.
Hocam otomatik yedekleme kapalı gözüküyor wp'de suan ama gece 2 gibi falan bir yedekleme tarzı yükleme yapıyordu.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #12 Şimşek McQueenn dedi: Hocam otomatik yedekleme kapalı gözüküyor Wp'de şu an. Genişletmek için tıkla... Her geçe yedeklemiyor muydu?
Şimşek McQueenn dedi: Hocam otomatik yedekleme kapalı gözüküyor Wp'de şu an. Genişletmek için tıkla... Her geçe yedeklemiyor muydu?
R3Coil Femtopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #13 Şimşek McQueenn dedi: Hocam otomatik yedekleme kapalı gözüküyor wp'de suan. Genişletmek için tıkla... En son ne zaman yedekleme yapmış ona bak. Eğer yedekleme yoksa geri gelmez.
Şimşek McQueenn dedi: Hocam otomatik yedekleme kapalı gözüküyor wp'de suan. Genişletmek için tıkla... En son ne zaman yedekleme yapmış ona bak. Eğer yedekleme yoksa geri gelmez.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #14 Hocam şuan yedekleme gözükmüyor ancak mesajların hepsi silinmedi suan yedekleme yapsam kalanları kurtarır mıyım?
Hocam şuan yedekleme gözükmüyor ancak mesajların hepsi silinmedi suan yedekleme yapsam kalanları kurtarır mıyım?
R3Coil Femtopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #15 Şimşek McQueenn dedi: Hocam şu an yedekleme gözükmüyor ancak mesajların hepsi silinmedi şu an yedekleme yapsam kalanları kurtarır mıyım? Genişletmek için tıkla... Şu an yedeklersen sadece şu anki olan konuşmaları yedekler bugün itibari ile.
Şimşek McQueenn dedi: Hocam şu an yedekleme gözükmüyor ancak mesajların hepsi silinmedi şu an yedekleme yapsam kalanları kurtarır mıyım? Genişletmek için tıkla... Şu an yedeklersen sadece şu anki olan konuşmaları yedekler bugün itibari ile.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #16 R3Coil dedi: Şu an yedeklersen sadece şu anki olan konuşmaları yedekler bugün itibari ile. Genişletmek için tıkla... Hocam sohbet ana ekrandan gitti ama bildirimler kısmında hala siliniyor gözüküyor.
R3Coil dedi: Şu an yedeklersen sadece şu anki olan konuşmaları yedekler bugün itibari ile. Genişletmek için tıkla... Hocam sohbet ana ekrandan gitti ama bildirimler kısmında hala siliniyor gözüküyor.
R3Coil Femtopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #17 Şimşek McQueenn dedi: Hocam sohbet ana ekrandan gitti ama bildirimler kısmında hala siliniyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Uzun konuşma varsa bir süre öyle görünebiliyor benim de başıma gelmişti ona takılma.
Şimşek McQueenn dedi: Hocam sohbet ana ekrandan gitti ama bildirimler kısmında hala siliniyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Uzun konuşma varsa bir süre öyle görünebiliyor benim de başıma gelmişti ona takılma.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #18 R3Coil dedi: Uzun konuşma varsa bir süre öyle görünebiliyor benim de başıma gelmişti ona takılma. Genişletmek için tıkla... Hocam yedekleme yapmamış daha önce öyle gözüküyor. Galiba gitti mesajlarım şuan ağlaya ağlaya silmesini izliyorum. Başka bir yolu yok mu?
R3Coil dedi: Uzun konuşma varsa bir süre öyle görünebiliyor benim de başıma gelmişti ona takılma. Genişletmek için tıkla... Hocam yedekleme yapmamış daha önce öyle gözüküyor. Galiba gitti mesajlarım şuan ağlaya ağlaya silmesini izliyorum. Başka bir yolu yok mu?