dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar sanırım Hi-Bit Uninstaller yazılımı ile temizlik yaparken Microsoft Store uygulamasını da kaldırmışım. Mağazayı tekrar nasıl yüklerim? İşletim Sistemi: Windows 10
Arkadaşlar sanırım Hi-Bit Uninstaller yazılımı ile temizlik yaparken Microsoft Store uygulamasını da kaldırmışım. Mağazayı tekrar nasıl yüklerim? İşletim Sistemi: Windows 10
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.045 Makaleler 7 Çözümler 6 29 Ekim 2021 #2 Bu makaleden yararlanabilirsin.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 29 Ekim 2021 #3 Windows arama yerini açıp "Windows PowerShell" yazarak yönetici olarak çalıştır. Daha sonra aşağıdaki komutu girip entera bas. Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} İşlem bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Windows arama yerini açıp "Windows PowerShell" yazarak yönetici olarak çalıştır. Daha sonra aşağıdaki komutu girip entera bas. Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} İşlem bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
3 357960 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 305 29 Ekim 2021 #4 Download MS Store from Official Microsoft Download Center MS Store www.microsoft.com Umarım bu işinize yarar.
Download MS Store from Official Microsoft Download Center MS Store www.microsoft.com Umarım bu işinize yarar.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #5 Farklı farklı bir sürü yöntem var ama hiç uğraştırmayan en basiti ise yeni kullanıcı oluşturmak. Uygulamalar asla silinmiyor sadece gizleniyor.
Farklı farklı bir sürü yöntem var ama hiç uğraştırmayan en basiti ise yeni kullanıcı oluşturmak. Uygulamalar asla silinmiyor sadece gizleniyor.