Silinen Oyun / Uygulamadan kalan artıkları temizlemek

CCleaner kullanmayın, Windows Defender'in istenmeyen türden olabilecek programlar listesine bile girdi. Onun yerine açık kaynaklı olan Bleachbit yazılımını öneririm.

Yorumlar için teşekkürler. Genelde Revo önerileri aldım. CCleaner neden kullanmamalıyız? Ben şuan temizleme için Ccleaner. Wise Registry Cleaner ve purera kullanıyorum.

CCleaner kullanmayın. IOBit'in yazılımlarını hiç kullanmayın.

CCleaner, Windows Defender'in istenmeyen uygulamalar listesine girmiş durumda.

Bleachbit kullanabilirsiniz. Açık kaynaklı ve ücretsiz.
Yorumlar için teşekkürler. Genelde Revo önerileri aldım. CCleaner neden kullanmamalıyız? Ben şuan temizleme için Ccleaner. Wise Registry Cleaner ve purera kullanıyorum.
Zira CCleaner'ın arkasındaki şirket, Piriform, artık şüpheli davranışlar sergilemeye başladılar.
İnsanları para vermeye çalışmaya ve verilerini toplamaya başladılar.

Bleachbit'de yapmamız gereken bir ayar var mı peki? Ve revo uninstaller istediğim işi görür mü bu dosyaları silmek konusunda?
Hocam Bleachbit kullanın demişsiniz ama hangi kutucukları tıklayıp taratmamız gerektiğinide yazarsanız sevinirim.
Böyle bir uygulamaya ihtiyacım var, konuyu takipteyim.
Revo uninstaller kurdum hocam gayet iyi.

Son düzenleme:
Revo Uninstaller uygulamayı kaldırdıktan sonra tekrar tarayıp kalıntıları buluyor. Dosyalarda, kayıt defterinde kalanları da silebiliyorsunuz böylece öneririm.

Bende onu kullanıyorum ama bazen program takılı kalıyor tarama kısmı gelse bile tıklayamıyorum dolaysıyla iptale basıyorum sonrasında tekrar taram yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım.

Revo Uninstaller ile temizleyebilirsiniz. Ayrıca System Ninja kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…