Silinen oyunları geri getirmek mümkün mü?

407204

Centipat
Bir şeyi sildiğimiz zaman aslında silinmediğini, üstüne veri yazdırılabilir hale geldiğini biliyorum.
Ama bu sefer olay farklı. ben geçen günlerde HDD mi yakmıştım ve tamirciye götürmek zorunda kaldım.
Sonra diskte bir sorun olmadığını, kendisinin yanan kısmı değiştirdiğini fakat diske yeni bir format atacağını söyledi (fanlar içinde gideceği için uğraşmak istemedim).
Diskte tekrar yüklemek uğraşmak istemediğim oyunlar var. Diskin içinde gelen oyunlar var ben bunları Recuva vb. programlarla geri getirebilir miyim? (Hepsini değil. Bir kısmını gelecek kısım kendi kısmının üstüne binebilir mi?) Mesela GTA 5'te harita geri geldi ama daha gelmemiş. GTA seslerin üstüne falan binebilir mi? 1MB dosya yaklaşık kaç saniyede gelir? Aynı diske yazdırmak mantıklı mı (çünkü Windows'un kurulu oldugu SSD zaten 100 GB) ya da hepsini tekrar yüklemek en mantıklısı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Üzerinde bir şey yazılmadıysa formattan sonra denersin. Eğer yazıldıysa gelmez.

Hepsini yeniden yüklemek en mantıklısıdır, silinen dosyaları geri getirme programlarının çoğu eksik veya hasarlı dosya getiriyor, benim önerim en baştan yüklemenizdir.

Hepsini yeniden yüklemek en mantıklısıdır, silinen dosyaları geri getirme programlarının çoğu eksik veya hasarlı dosya getiriyor, benim önerim en baştan yüklemenizdir.

Hocam sonrasında eksik dosyaları kontrol et desem Epic Games'ten (türkiyedeyiz hocam 1 defa daha yüklemek istemiyorum GTA yı)
Üzerinde bir şey yazılmadıysa formattan sonra denersin. Eğer yazıldıysa gelmez.

Peki hocam 1MB dosya kaç saniyede gelir?

Hocam sonrasında eksik dosyaları kontrol et desem Epic Games'ten (türkiyedeyiz hocam 1 defa daha yüklemek istemiyorum GTA yı)
Deneyebilirsiniz, tercih sizin. Ben garanti olsun diye en baştan yüklemenizi önerdim. Zira geri getirdiği dosyalar bozuk olursa onları da en baştan yükleyecek bu nedenle daha da fazla beklemiş olacaksınız.

Deneyebilirsiniz, tercih sizin. Ben garanti olsun diye en baştan yüklemenizi önerdim. Zira geri getirdiği dosyalar bozuk olursa onları da en baştan yükleyecek bu nedenle daha da fazla beklemiş olacaksınız.

Hepsinin bozuk hasarlı gelme ihtimali baskın mı?

Hepsinin bozuk hasarlı gelme ihtimali baskın mı?
O denediğiniz programa bağlı, kesin konuşmayayım. Silinen fotoğraflarımı geri getirmek için bu tarz uygulamalara başvurmuştum fotoğraflar piksellerden ibaretti, elde edilen sonuç benim için sıfırdı yani. Dosyaları doğruladığınızda eksik veya hasarlı dosyalar gelirse Epic Games için de bu dosyaların değeri sıfır olacaktır, silip baştan yükleyecektir.

Hocam yaparsın ama dediği gibi eksik dosyalar olabiliyor. Ve GB kısa ise uğraştığına değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…