Hocam konuyu keşke gözlerinizi kısarak okumasaydınızRevo Uninstaller indir keyfine bak.
Sürpriz bozan şeklinde atacaktım ama "Ctrl + Z" yapıp geri alıp yüklemişim fark etmeden.Hocam konuyu keşke gözlerinizi kısarak okumasaydınızArkadaş Revo kullanmış ama yanlış bir şey tıklamış sadece.
Hocam konuyu keşke gözlerinizi kısarak okumasaydınızarkadaş Revo kullanmış ama yanlış bir şey tıklamış sadece.
@735998 yukarıda bahsettiğim temizlik işlemlerini yaptınız mı? Yazılım yüklemeden önce de bu bahsettiklerimi deneseydiniz önce. Sadece 11GB yer açıldıysa büyük ihtimalle oyunun klasörü halen diskte duruyordur. Onu manuel olarak siz de silebilirsiniz. Çöp kutunuzu da boşaltmayı unutmayın.
CCleaner iyi aslında bayağı güzel temizliyor.
Revo Uninstaller indir keyfine bak.
CC Cleaner güvenilirdir. Bİr şey silmedne önce size sorar zaten bunları buldum bak, emin misin şeklinde.Görünmüyor hocam diskte öyle bir dosya yok ama alan azaldı bleacher falan indirdim ama sonra hemen geri sildim.
CCleaner güvenli mi?
Evet ama uzun süre kullanmanı önermiyorum ve zaten senin amacın kalıntı temizlemek.CCleaner güvenli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.