Silinen program ve dosya kalıntıları nasıl tamamıyla silinir?

735998

Centipat
Merhaba ardaşlar Alan Wake Remastered indirmiştim, 196 GB boş alan vardı. Revo Uninstaller ile sildim ama yanlışlıkla taramaya basmadım. 11 GB alan eksildi, bu dosyaları kalıcı olarak silmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyunun yüklü olduğu klasörün silindiğinden emin olun. Sonrasında Temp klasörlerinizi de temizleyin. Buna ek olarak bazı programlar var hem gereksiz registry girdilerini temizleyen, hem eksik kısayolları düzelten hem de bazı silinmesinde sorun yaşanmayacak şeyleri silen.

Bunun haricinde zaten oyunun kendi Uninstaller'ını kullandığınızda ne var ne yoksa silecektir bilgisayarınızdan. Neden Revo kullandınız ki?

Revo Uninstaller indir keyfine bak.
Hocam konuyu keşke gözlerinizi kısarak okumasaydınız :D Arkadaş Revo kullanmış ama yanlış bir şey tıklamış sadece.

@735998 yukarıda bahsettiğim temizlik işlemlerini yaptınız mı? Yazılım yüklemeden önce de bu bahsettiklerimi deneseydiniz önce. Sadece 11gb yer açıldıysa büyük ihtimalle oyunun klasörü halen diskte duruyordur. Onu manuel olarak siz de silebilirsiniz. Çöp kutunuzu da boşaltmayı unutmayın.

Hocam konuyu keşke gözlerinizi kısarak okumasaydınız :D arkadaş Revo kullanmış ama yanlış bir şey tıklamış sadece.

@735998 yukarıda bahsettiğim temizlik işlemlerini yaptınız mı? Yazılım yüklemeden önce de bu bahsettiklerimi deneseydiniz önce. Sadece 11GB yer açıldıysa büyük ihtimalle oyunun klasörü halen diskte duruyordur. Onu manuel olarak siz de silebilirsiniz. Çöp kutunuzu da boşaltmayı unutmayın.

Görünmüyor hocam diskte öyle bir dosya yok ama alan azaldı bleacher falan indirdim ama sonra hemen geri sildim.

CCleaner iyi aslında bayağı güzel temizliyor.
Revo Uninstaller indir keyfine bak.

CCleaner güvenli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı