Silinen RDR2 kaydı nasıl kurtarılır?

Daha fazla  
Red Dead Redemption 2'de ilk 6 bölümü bitirdim ama sonra bilgisayara format attım. Yeniden indirdiğimde ilerlemem gitmişti şimdi bir tane %100 save dosyası kurdum ama sadece görevleri tekrar edebiliyorum, açık dünyada gezemiyorum. Bunu nasıl düzeltirim?

Oyun orijinal miydi?

Muhtemelen orijinal değil.
Eğer orijinal değilse ve format attıysanız C diskinde windows.old klasörü olması lazım onun içinden eski Windows'ta oyunun kurulu olduğu yere gidin profili alın şimdikine atın eğer windows.old yoksa geçmiş olsun getiremezsiniz.
Not: Bir yolu var aslında ama sağlıklı değil eğer diskiniz SSD ise bulaşmayın derim ama eğer HDD ise silinen dosyaları bulmaya yarıyan programlar ile eski Windows dosyalarını ve oyunu bulun onun içinden profil kaydını alırsınız ama ne kadar sağlıklı olur bilemem muhtemelen çalışmaz çünkü dosyalar bozuk olur muhtemelen.

Oyun orijinal miydi?

Muhtemelen orijinal değil.
Eğer orijinal değilse ve format attıysanız C diskinde windows.old klasörü olması lazım onun içinden eski Windows'ta oyunun kurulu olduğu yere gidin profili alın şimdikine atın eğer windows.old yoksa geçmiş olsun getiremezsiniz.
Not: Bir yolu var aslında ama sağlıklı değil eğer diskiniz SSD ise bulaşmayın derim ama eğer HDD ise silinen dosyaları bulmaya yarıyan programlar ile eski Windows dosyalarını ve oyunu bulun onun içinden profil kaydını alırsınız ama ne kadar sağlıklı olur bilemem muhtemelen çalışmaz çünkü dosyalar bozuk olur muhtemelen.
Oyunum orijinal ama bulut depolamayı açmayı unutmuşum.
Ayrıca C diskim 128gb olduğu için D ye kurdum konumda bir değişiklik olur mu?

Oyunum orijinal ama bulut depolamayı açmayı unutmuşum.
Ayrıca C diskim 128 GB olduğu için D ye kurdum konumda bir değişiklik olur mu?

Hocam C diski SSD mi?
Bir de C diskinde windows.old klasörü var mı?

Hocam bir yöntem var ama sağlıklı değil dosyayı kurtarsanız bile oyun dosyayı okumaz bozuk olduğu için.
Yani kurtaramazsınız bu durumda maalesef :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı