Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Android telefonumu sıfırladım, silinen ses dosyalarını geri getirebilir miyim?
Çözüm Oğuzhan Necip Şahin 8 Mart 2021 Rexie dedi: Android telefonumu sıfırladım, silinen ses dosyalarını geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yedek almadıysanız hayır.
Rexie dedi: Android telefonumu sıfırladım, silinen ses dosyalarını geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yedek almadıysanız hayır.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 8 Mart 2021 #2 Rexie dedi: Android telefonumu sıfırladım, silinen ses dosyalarını geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Rexie dedi: Android telefonumu sıfırladım, silinen ses dosyalarını geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 8 Mart 2021 #3 Rexie dedi: Android telefonumu sıfırladım, silinen ses dosyalarını geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yedek almadıysanız hayır. Artı 0 Eksi Çözüm
Rexie dedi: Android telefonumu sıfırladım, silinen ses dosyalarını geri getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yedek almadıysanız hayır.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 7-data recovery ile kurtarabilirsiniz. Telefon bellekleri SSD mantığıyla çalıştığı için kurtarmak bir tık daha zor. Artı 0 Eksi
7-data recovery ile kurtarabilirsiniz. Telefon bellekleri SSD mantığıyla çalıştığı için kurtarmak bir tık daha zor.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #5 Resim vb. olsaydı geri getirmek kolay olurdu ancak ses dosyasını bilmiyorum, Play Store üzerinde birçok ücretsiz yazılım var. Teker teker deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Resim vb. olsaydı geri getirmek kolay olurdu ancak ses dosyasını bilmiyorum, Play Store üzerinde birçok ücretsiz yazılım var. Teker teker deneyebilirsin.