umut cn Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Oyun kaydını sildim ve şu an çok gerekli oldu. Acaba bir program falan var mı geri getirebileceğim? Sabah sildim videoyu. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Oyun kaydını sildim ve şu an çok gerekli oldu. Acaba bir program falan var mı geri getirebileceğim? Sabah sildim videoyu.
Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 5 Haziran 2022 #2 Öncelikle selam umut. Evet silinen videoyu geri getirebilme ihtimalin var ve bunu program kullanarak yapacaksın. Program adını vereyim = undelete. Linkte koyayım = Active@ UNDELETE indir - Windows - Veri kurtarma yazılımı - indir.com
Öncelikle selam umut. Evet silinen videoyu geri getirebilme ihtimalin var ve bunu program kullanarak yapacaksın. Program adını vereyim = undelete. Linkte koyayım = Active@ UNDELETE indir - Windows - Veri kurtarma yazılımı - indir.com
umut cn Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 Farlitex dedi: Öncelikle selam umut. Evet silinen videoyu geri getirebilme ihtimalin var ve bunu program kullanarak yapacaksın. Program adını vereyim = undelete. Linkte koyayım = Active@ UNDELETE indir - Windows - Veri kurtarma yazılımı - indir.com Genişletmek için tıkla... Yüklemeye başlıyorum.
Farlitex dedi: Öncelikle selam umut. Evet silinen videoyu geri getirebilme ihtimalin var ve bunu program kullanarak yapacaksın. Program adını vereyim = undelete. Linkte koyayım = Active@ UNDELETE indir - Windows - Veri kurtarma yazılımı - indir.com Genişletmek için tıkla... Yüklemeye başlıyorum.
Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 5 Haziran 2022 #4 umut cn dedi: Yüklemeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Nasıl kullanacağını öğrenmek istersen YouTube'da videolar var yararlanabilirsin.
umut cn dedi: Yüklemeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Nasıl kullanacağını öğrenmek istersen YouTube'da videolar var yararlanabilirsin.
umut cn Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #5 Farlitex dedi: Öncelikle selam umut. Evet silinen videoyu geri getirebilme ihtimalin var ve bunu program kullanarak yapacaksın. Program adını vereyim = undelete. Linkte koyayım = Active@ UNDELETE indir - Windows - Veri kurtarma yazılımı - indir.com Genişletmek için tıkla... Başka bir program olmaz mı?
Farlitex dedi: Öncelikle selam umut. Evet silinen videoyu geri getirebilme ihtimalin var ve bunu program kullanarak yapacaksın. Program adını vereyim = undelete. Linkte koyayım = Active@ UNDELETE indir - Windows - Veri kurtarma yazılımı - indir.com Genişletmek için tıkla... Başka bir program olmaz mı?
Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 5 Haziran 2022 #6 umut cn dedi: Başka bir program olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum yani sildiğim 32 tane dosya vardı geri getirebildi.
umut cn dedi: Başka bir program olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum yani sildiğim 32 tane dosya vardı geri getirebildi.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.026 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #7 Farlitex dedi: Ben bunu kullanıyorum yani sildiğim 32 tane dosya vardı geri getirebildi. Genişletmek için tıkla... Hocam Android için olanı var mıdır?
Farlitex dedi: Ben bunu kullanıyorum yani sildiğim 32 tane dosya vardı geri getirebildi. Genişletmek için tıkla... Hocam Android için olanı var mıdır?