Silinen video nasıl geri getirilebilir?

fatal23

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 yıl (daha az da olabilir.) Önce küçüklük videolarımdan bir tanesini silmiştim. O anki kafamla nedenini hatırlamıyorum ama galiba çok yer kaplıyordu bende telefona bir oyun yükleyecektim, ondan silivermişim. Sonra çöp kutusundan da silmişim. Şu an çok pişmanım. Acaba bu videoyu bir şekilde geri getirebilmenin bir yolu var mıdır? Teşekkürler.

3 yıl önce belki evet ama şimdi hayır.

Receover programları var onlarla "deep scene" yap belki bulursun.
-EaseUS data recovery wizard.
-Datarecovery

Yani aslında tam hatırlamıyorum. 2 yıl falanda olabilir.

Aynı gün e kadar şansın vardı ancak 1 gün bile geçse getiremezdin büyük ihtimal. Zaten oyunda kurmuşsun üstüne yer yetmediginden demişsin üstüne veride yazılmış. İmkansız gibi duruyor.

Çok zaman geçmiş be usta.

PC değilse Google'ın sunduğu galeridwse geçmişten silmek bir şey değiştirmez biz oraya çöp kutusu bile demiyoruz. Cihazın kendi galerisinde geçmişe gitmeden silinir ve bu durumda bile rahatlıkla kurtarılabilir.

Kendim yanıt verdiğim konu buyurun: Telefonda silinen video nasıl geri getirilir?

Oradaki yanıtım şu an için de Full geçerlidir hocam, kolay gelsin.

PC için sildiyseniz format sonrası her dosyayı zerresine kadar kurtarabilirisiniz üzerine yazılmış bir dosya yoksa firavun devrindeki dosyalar bile geri getirilebilir ancak bu başka sosyalin konusu.

Uygulama eski cihaz sürümü için geçerlidir yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…