Çöp kutusunda varsa vardır yoksa yoktur.NVIDIA'dan aldığım alt F10 videolarını silmiştim ve şu anda geri getirmek istiyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Çöp kutusunda varsa vardır yoksa yoktur.
Yapacak bir şey yok o zaman.Yok ne yazık ki oradan silmiştim.
Çalıştır menüsünden recent ekranına bakın. Orada yok ise ease us isminde bir uygulama vardı oraya bakın. Harici olarak SSD kullanıyorsanız TRIM açıksa geçmiş olsun. Geri getirilemez.
Recent yazdım boş.
Ease us yedek alma programı gibi bir şey yani önceden inili olması lazım bende işe yaramamıştı.Çalıştır menüsünden recent ekranına bakın. Orada yok ise ease us isminde bir uygulama vardı oraya bakın. Harici olarak SSD kullanıyorsanız TRIM açıksa geçmiş olsun. Geri getirilemez.
Windows ve X tuşlarına basıp PowerShell programını açın. Ama yönetici olanı açacaksınız. Açınca fstutil behavior query disabledeletenotify yazın entere basın.
Çıkan sonucu SS atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.