Çözüldü Silinen Windows uygulamaları nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quarest

Megapat
Unlost FPS arttırma yapıyordum başlata sabitlenmiş tümm uygulamaları teker teker sırayla başlattan kaldır yerine sadece kaldıra basıp silmişim. Şimdi fark ettim bilgisayarda artık not defteri bile yok, ne yapmalıyım? Sildiğim uygulamaları nasıl geri getirtebilirim veya neleri sildiğimi nasıl öğrenebilirim? (Windows 11) not defterini falan Microsoft Store'dan indirdim ama masaüstüne sağ tıklayıp yeniye basınca gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unlost FPS arttırma yapıyordum başlata sabitlenmiş tümm uygulamaları teker teker sırayla başlattan kaldır yerine sadece kaldıra basıp silmişim. Şimdi fark ettim bilgisayarda artık not defteri bile yok, ne yapmalıyım? Sildiğim uygulamaları nasıl geri getirtebilirim veya neleri sildiğimi nasıl öğrenebilirim? (Windows 11) not defterini falan Microsoft Store'dan indirdim ama masaüstüne sağ tıklayıp yeniye basınca gözükmüyor.
Hocam sorması ayıptır not defterini nasıl sildiniz?

Hocam sorması ayıptır not defterini nasıl sildiniz?
1689687170535.png

Sağ tık - Kaldır.

Sağ tıklayınca kaldırabiliyorsunuz, Microsoft Store'dan Microsoft'un yaptığı tüm uygulamalara baktım hepsi orada var oradan indirdim teşekkürler hepinize.

Microsoft Store. Hem not, hesap makinesi gibi uygulamalar silinmiyor.

Siliniyor hocam, sağ tıklayınca kaldır seçeneği çıkıyor. Bu arada çözüm işaretledim Microsoft Store'da varmış evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı