Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Eylül 2022 #1 RAM 6 SSD veya HDD modeli 450 GB HDD Ekran kartı GT 540M 2GB Anakart Acer JV51_HR İşlemci Intel i5-2430m Merhaba, öncelikle benim tek bir diskim var ve bunlar ikiye ayrılmış durumdalar. Ben bu iki diski birleştirmek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Aşağıda ki video da anlatılan gibi yaptım fakat hata aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, öncelikle benim tek bir diskim var ve bunlar ikiye ayrılmış durumdalar. Ben bu iki diski birleştirmek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Aşağıda ki video da anlatılan gibi yaptım fakat hata aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cpt.Overlord Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Disk yönetimi kısmından silmeyi denedinizmi ? Artı 0 Eksi
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 9 Eylül 2022 #3 Silmek istediğin bölümde sistem dosyaları vs olabilir. Disk yönetiminin ekran görüntüsünü atsana. Artı 0 Eksi
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Eylül 2022 #5 cpt.Overlord dedi: Disk yönetimi kısmından silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim olmadı. Amanita dedi: Silmek istediğin bölümde sistem dosyaları vs olabilir. Disk yönetiminin ekran görüntüsünü atsana. Genişletmek için tıkla... Evet işletim sistemi var fakat ön yükleme kısmında zaten o işletim sistemi gözükmüyor. Artı 0 Eksi
cpt.Overlord dedi: Disk yönetimi kısmından silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim olmadı. Amanita dedi: Silmek istediğin bölümde sistem dosyaları vs olabilir. Disk yönetiminin ekran görüntüsünü atsana. Genişletmek için tıkla... Evet işletim sistemi var fakat ön yükleme kısmında zaten o işletim sistemi gözükmüyor.
cpt.Overlord Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #6 Bence Disk Genius ile yapın Artı 0 Eksi
KS KS Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Eylül 2022 #7 cpt.Overlord dedi: Bence Disk Genius ile yapın Genişletmek için tıkla... önerin için teşekkürler, peki burada ne yapmam lazım? Evet uzun uğraşlar sonucunda diskimi birleştirebildim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
cpt.Overlord dedi: Bence Disk Genius ile yapın Genişletmek için tıkla... önerin için teşekkürler, peki burada ne yapmam lazım? Evet uzun uğraşlar sonucunda diskimi birleştirebildim.