gfdsmgs_taner Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar silinmeyen dosyaları programları nasıl silebilirim.Bunun için bi öneriniz veya bildiniz program varmı?
Arkadaşlar silinmeyen dosyaları programları nasıl silebilirim.Bunun için bi öneriniz veya bildiniz program varmı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.495 Makaleler 35 Çözümler 78 12 Eylül 2014 #2 Download Unlocker 1.9.2 - FileHippo.com Mesela silinemeyen programın nedir ?
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 12 Eylül 2014 #3 Filekiller olabilir. Ama CCleaner ile yapabilirsiniz. Silmek istedeğiniz ögeleri Geri Dönüşüm Kutusu'na atın ve sağ tık ile CCleaner ile temizle yapın.
Filekiller olabilir. Ama CCleaner ile yapabilirsiniz. Silmek istedeğiniz ögeleri Geri Dönüşüm Kutusu'na atın ve sağ tık ile CCleaner ile temizle yapın.
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 682 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #4 Unlocker işini görecektir.
gfdsmgs_taner Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #5 THE_MILLER dedi: Download Unlocker 1.9.2 - FileHippo.com Mesela silinemeyen programın nedir ? Genişletmek için tıkla... Reminder. Tamam saol'lun arkdaşlar. Hepinize çok teşeşkkür ediyorum.
THE_MILLER dedi: Download Unlocker 1.9.2 - FileHippo.com Mesela silinemeyen programın nedir ? Genişletmek için tıkla... Reminder. Tamam saol'lun arkdaşlar. Hepinize çok teşeşkkür ediyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.495 Makaleler 35 Çözümler 78 12 Eylül 2014 #6 Sizin bilginiz dahilinde yüklenmedi ise benim bildiğim Reminder zararlı bir uygulamadır. Altta verdiğim sıralamaya göre uygularsanız silinir. Silinmez ise de belirtin. 1) AdwCleaner ile Reklam Temizliği 2) RKill İle Zararlıları İnaktif Hale Getirme 3) Malwarebytes Chameleon 4) Downloads - SurfRight
Sizin bilginiz dahilinde yüklenmedi ise benim bildiğim Reminder zararlı bir uygulamadır. Altta verdiğim sıralamaya göre uygularsanız silinir. Silinmez ise de belirtin. 1) AdwCleaner ile Reklam Temizliği 2) RKill İle Zararlıları İnaktif Hale Getirme 3) Malwarebytes Chameleon 4) Downloads - SurfRight