Arkadaşlar 1 sene önce 2023 başlarında Discord'da bir oyun için yapılan modlarin linklerine ulaşmak için maksimum 2 3 kez hesap açmışlığım var. Hesaplari kapattığımı hatırlıyorum ancak merak ettim ya kapatmayı atladigim bir hesap varsa bir sorun olur mu sizce?
Arkadaşlar 1 sene önce 2023 başlarında Discord'da bir oyun için yapılan modlarin linklerine ulaşmak için maksimum 2 3 kez hesap açmışlığım var. Hesaplari kapattığımı hatırlıyorum ancak merak ettim ya kapatmayı atladigim bir hesap varsa bir sorun olur mu sizce?
Hocam giriş ekranında o dönem kayıt olurken yazdığım e postayı ve telefon numaramı girip şifremi unuttum dedim.Kayitle telefon ve e-posta bulunamadı diyor galiba silinmiş hesaplar.
Spam atacak arkadaş yoktuki hocam birtek gruba girip linki atabilirmisiniz dediğim bir grup dışında hiç kimse yoktu.Gervi kullanılmayan hesaplar 2 sene içinde siliniyormus.Kontrol yaptım hepsi silinmiş galiba silinmeyen varsada seneye silinirler
Hocam giriş ekranında o dönem kayıt olurken yazdığım e postayı ve telefon numaramı girip şifremi unuttum dedim. Kayitle telefon ve e-posta bulunamadı diyor galiba silinmiş hesaplar.
Spam atacak arkadaş yoktuki hocam bir tek gruba girip linki atabilir misiniz dediğim bir grup dışında hiç kimse yoktu. Gervi kullanılmayan hesaplar 2 sene içinde siliniyormus. Kontrol yaptım hepsi silinmiş galiba silinmeyen varsa da seneye silinirler
Hocam birde 2 yıl önce kapanan bir Instagram hesabımın takipçisini arttırmak için bikactane bot hesap açmıştım sonra hiç giriş yapmadım sizce onlarda kapanmismidir Instagram politikaları gereği.Bir süre kullanilmayan hesapları Instagram da kapatmaya başlamış zamaninda
Hocam bir de 2 yıl önce kapanan bir Instagram hesabımın takipçisini arttırmak için bikactane bot hesap açmıştım sonra hiç giriş yapmadım sizce onlarda kapanmis midir Instagram politikaları gereği. Bir süre kullanilmayan hesapları Instagram da kapatmaya başlamış zamaninda.