Silinmeyi unutulan bir Discord hesabı sorun yaratır mı?

SessizOyuncu35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 sene önce 2023 başlarında Discord'da bir oyun için yapılan modlarin linklerine ulaşmak için maksimum 2 3 kez hesap açmışlığım var. Hesaplari kapattığımı hatırlıyorum ancak merak ettim ya kapatmayı atladigim bir hesap varsa bir sorun olur mu sizce?

Hiçbir şey olmaz. Arkadaşlarınız size 9999+ spam yapmış olabilir.

Sıkıntı olmaz hocam.

Hocam giriş ekranında o dönem kayıt olurken yazdığım e postayı ve telefon numaramı girip şifremi unuttum dedim.Kayitle telefon ve e-posta bulunamadı diyor galiba silinmiş hesaplar.

Hiçbir şey olmaz. Arkadaşlarınız size 9999+ spam yapmış olabilir.
Spam atacak arkadaş yoktuki hocam birtek gruba girip linki atabilirmisiniz dediğim bir grup dışında hiç kimse yoktu.Gervi kullanılmayan hesaplar 2 sene içinde siliniyormus.Kontrol yaptım hepsi silinmiş galiba silinmeyen varsada seneye silinirler

Silinmeseler dahi sorun olmaz. iyi günler ve sosyaller dilerim.

Silinmeseler dahi sorun olmaz. iyi günler ve sosyaller dilerim.
Hocam birde 2 yıl önce kapanan bir Instagram hesabımın takipçisini arttırmak için bikactane bot hesap açmıştım sonra hiç giriş yapmadım sizce onlarda kapanmismidir Instagram politikaları gereği.Bir süre kullanilmayan hesapları Instagram da kapatmaya başlamış zamaninda

Instagram bilmiyorum öyle bir kural varsa silinmiştir herhalde. Zaten bu tam anlamıyla bot olmuyor ve bundan da bir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…