sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #11 364809 dedi: Video Google Drive tarafından yedeklenmemişse tamamen kayboluyor. Genişletmek için tıkla... Drive a bakıyorum öyle bi video göremiyorum yani kaybolmuş değil mi?
364809 dedi: Video Google Drive tarafından yedeklenmemişse tamamen kayboluyor. Genişletmek için tıkla... Drive a bakıyorum öyle bi video göremiyorum yani kaybolmuş değil mi?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 24 Ağustos 2021 #12 sxtech12 dedi: Drive'a bakıyorum öyle bir video göremiyorum yani kaybolmuş değil mi? Genişletmek için tıkla... Silindi tamamen hocam çok kafaya takmayın
sxtech12 dedi: Drive'a bakıyorum öyle bir video göremiyorum yani kaybolmuş değil mi? Genişletmek için tıkla... Silindi tamamen hocam çok kafaya takmayın
sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #13 364809 dedi: Silindi tamamen hocam çok kafaya takmayın Genişletmek için tıkla... Tamam eyvallah
M myldrm21 Decapat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #14 Benim 2 gb bellekten 4gb veri kurtarmışlığım var, silinip tekrar kurtarılamayacağından emin olmak istiyorsan 3.parti bir yazılım ile silmen veya belleği bi kaç sefer gereksiz (mp3 dosyası olabilir) dosyalar ile doldurup boşaltman gerekir.
Benim 2 gb bellekten 4gb veri kurtarmışlığım var, silinip tekrar kurtarılamayacağından emin olmak istiyorsan 3.parti bir yazılım ile silmen veya belleği bi kaç sefer gereksiz (mp3 dosyası olabilir) dosyalar ile doldurup boşaltman gerekir.
sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #15 @myldrm21 Kurtarılması önemli değil telefonu satmıyacağımda o dosyanın verisi bir yere kaydedilmiyor değil mi?
@myldrm21 Kurtarılması önemli değil telefonu satmıyacağımda o dosyanın verisi bir yere kaydedilmiyor değil mi?
M myldrm21 Decapat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #16 Eğer bulut tabanlı bir yere (Google fotoğraflar, Drive, Yandex gibi) otomatik yedekleme yapmıyorsanız kaydedilmez sildiğinizde silinir gider.
Eğer bulut tabanlı bir yere (Google fotoğraflar, Drive, Yandex gibi) otomatik yedekleme yapmıyorsanız kaydedilmez sildiğinizde silinir gider.
sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #17 myldrm21 dedi: Eğer bulut tabanlı bir yere (Google fotoğraflar, Drive, Yandex gibi) otomatik yedekleme yapmıyorsanız kaydedilmez sildiğinizde silinir gider. Genişletmek için tıkla... Yapmadım yani tamamen silinmiş o zaman.
myldrm21 dedi: Eğer bulut tabanlı bir yere (Google fotoğraflar, Drive, Yandex gibi) otomatik yedekleme yapmıyorsanız kaydedilmez sildiğinizde silinir gider. Genişletmek için tıkla... Yapmadım yani tamamen silinmiş o zaman.