baydirmanberkan Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 67 30 Ekim 2020 #1 Sitemi silip tekrar düzenleme yaptım ve 10.000'e yakın içerik var. Nasıl hızlı indexletirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
W WD40 Ziyaretçi 30 Ekim 2020 #2 Siteni Google Analytics’e ekle. Sitene Google takip kodu yerleştir.(Zaten Analytics’e eklemek için şart.) Sitemap dosyanı Google Analytics’e yükleyebilirsin. Emin değilim fakat işe yarayabilir.
Siteni Google Analytics’e ekle. Sitene Google takip kodu yerleştir.(Zaten Analytics’e eklemek için şart.) Sitemap dosyanı Google Analytics’e yükleyebilirsin. Emin değilim fakat işe yarayabilir.
baydirmanberkan Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 67 30 Ekim 2020 #3 Silinen üye dedi: Siteni Google analytics’e ekle. Sitene Google takip kodu yerleştir.(Zaten analytics’e eklemek için şart.) Sitemap dosyanı Google analytics’e yükleyebilirsin. Emin değilim fakat işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Sitemap WMT ekleyebiliyoruz diye biliyorum, Google analytics e ekleyebiliyor muyuz? Sitemap eklesem dahi bir anda yazılar yüklendiği için yavaş yavaş index alacaktır.
Silinen üye dedi: Siteni Google analytics’e ekle. Sitene Google takip kodu yerleştir.(Zaten analytics’e eklemek için şart.) Sitemap dosyanı Google analytics’e yükleyebilirsin. Emin değilim fakat işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Sitemap WMT ekleyebiliyoruz diye biliyorum, Google analytics e ekleyebiliyor muyuz? Sitemap eklesem dahi bir anda yazılar yüklendiği için yavaş yavaş index alacaktır.
W WD40 Ziyaretçi 30 Ekim 2020 #4 Ekleyebiliyorsunuz. Bir anda tüm yazıları indexlemesini bekleyemezsiniz zaten.