Silkroad Online Private Server Önerisi

onenumberone

Kilopat
Daha fazla  
Silkroad Online PVP server arıyorum. Oyuncu sayısı çok, 110-120 cap bildiğiniz yabancı, Türk serveri varsa yazar mısınız?

Gece gece zehri verdin şimdi indirip başlayacağım kendimi zor tutuyorum. Anılar gözümde canlandı resmen, 2006'da İnternet kafede görmüştüm millet oturmuş çaki kesiyor orada adama sos düştü ben çocuk aklımla hayran oldum öyle bir kitlendim ki 10 sene oynadım geceleri rüyamda görüyordum. İşte en son suyu çıktı bıraktık artık eğitim öğretim hayatımızı yaktı bari karnımızı doyuracak bir işe sap olalım diye kalktık bilgisayarın başından. İndir CS:GO oyna değmez, bu tip serverler parayla oynandığı için emeğin bir anlamı yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çoktandır oynamayı bıraktım ama şimdi araştırdığıma göre Pure Sro var bir bak istersen.
Türkiyede çok var çakma olanlar onları saymıyorum.
Bakacağım teşekkürler.
Hitsro var. Uzun zamandır açık 5 6 yıldır. Pvp Server istersen de NfSro var.
Onlarda daha önce oynamıştım. Ama pek sevemedim teşekkürler.
Fury Game var yabancı server, çok uzun süredir açık.
Bakacağım teşekkürler.
Bende yaklaşık 6-7 yıl oynadım. Sonradan sıkıldım bırakmıştım. Ama şu sıralar oynama isteğim tuttu, eski günler geliyor aklıma duygulanıyorum.☺

en son 80 cap oynuyordum blade Troy serverında ondan sonra bıraktım. Geçenlerde araştırma yaptım Electus mantıklı geldi bana ve dengeli bi oyun şuan onu oynuyorum Home bi bakmanı taksiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…