Silkroad Private Server Önerisi

Rui Costa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süre önce başladığım Origin Online'a devam ediyorum. Çok keyifli. Elle kasılıyor, organik partiler kuruluyor. Görevler çok exp verdiği için sıkmıyor kesinlikle. Canlı. Herhangi bir SRO'da alamayacağınız zevki alabilirsiniz çünkü Isro'da bile botla kasılıyor. Server'da botlar yasak ve tek bilgisayardan tek char açılabiliyor. Öneriyorum.

Listeye aldım teşekkürler. Ara ara oynayasım geliyor. O zamanlar indirip bir bakarım. Birde son zamanlarda Genesis Silkroad adında da bir private server görüyorum yeni açılmış herhalde. Onu oyandınız mı o nasıl acaba?

Vallahi ona başlamadım başlayacaktım ama en kötüsünde bile işin içine bot girince oyun anlamını yitiriyor. Ben buraya girdim direkt guilde aldılar beraber parti kurduk level atladık bir de düşük levellerin de elinden tutuluyor çünkü oyunda Elixir dropları fazla ve satıp güzel para kazandırabiliyor. Ama altını çizeyim şu an işsizim o yüzden rahat rahat oynuyorum

Emek verilen bir server ise elle kasmak çok daha keyifli evet. Hatta tüm gün evdeysen ayrı bir güzel oluyor. Ama çalıştığın zaman bot ile kasmak da bir o kadar güzel ve kurtarıcı oluyor. Tavisyen için teşekkürler. Ben hem bu dediğine hemde diğer benim dediğime bir bakacağım.

Oyunda en sevdiğim şey ticaretin canlı olması. Sürekli alıp satıp para kazanıyorum. Silkroadda Dealer's Life oynar gibi hem de character'im güçleniyor dhaskjdhajd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…