Arkadaşlar selam, sanal makineden Silkroad Online oynamak istiyorum fakat her yolu denedim aşamadım. Çözümünü bilen var mı? VirtualBox ile de denedim bu hatayı alıyorum. Her şeyi yaptım internette yazan çözümleri de denedim.
Arkadaşlar selam, sanal makineden Silkroad Online oynamak istiyorum fakat her yolu denedim aşamadım. Çözümünü bilen var mı? VirtualBox ile de denedim bu hatayı alıyorum. Her şeyi yaptım internette yazan çözümleri de denedim.
Oynadığım sunucuda pc limit var 2 tane hesap açılabiliyor. Vpn ile de denemedim daha önce vpn ile yapanda varmış. Benim kendi bilgisayarımda 2 hesap açık zaten bir de sanaldan 2 hesap daha açacaktım açıkçası.
Hocam merhaba farklı bir konuya değineceğim. Bu VMware'nin Tools'unu indiriyorum hiçbir şekilde yükleyemiyorum. ISO olarak indirip bağladım tıklıyorum setupa hiçbir etkileşime girmiyor. Kendi programı üzerinden yüklemeyi denedim yine aynı sebebi ne olabilir?