Merhaba arkadaşlar. Ben 2005 2009 yılları arasında aktif olarak Silkroad oynuyordum lakin bir zaman sonra sarmamaya başladı ve ben de bıraktım. Bıraktığımda çarım 69 leveldi. Geçen hafta oyuna geri dönme kararı aldım ve oyunu indirmek için eyleme geçtiğimde yeni bir site çıktı karşıma. Tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Türkiye'nin resmi Silkroad sitesiymiş. Neyse efendim fark etmez dedim ve oyunu indirdim. Eski kullanıcı adımı ve şifremi hatırlıyordum lakin oynadığım sunucu yok. Alexender'da oynuyordum. Çarım gitti mi şimdi? Tam olarak ne oldu? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
İkinci olarak şimdilik boşta olduğum için kasmaya başladım. 14. levele yükseldim. Lakin sürekli altın sıkıntısı çekiyorum. Eskiden kestiğim canavarlardan düşen eşyaların çoğunluğunu satıp altın kazana biliyordum. Şimdi ise sadece zırh, silah ve arrow paketlerini satabiliyorum. En başta elexir iksiri vardı. Özellikle weapon için olanlar'ı 300 bin altına satabiliyordum rahat bir şekilde. Eğer pazar kurmasam da zırhçıya filan daha düşük fiyat olsa da satabiliyordum. Ama şimdi ne pazarda ne de oyuna satamıyorum. Çözümü nedir? Biri yardımcı olursa sevinirim. Kısacası oyun dinamikleri baya bir değişmiş gibi duruyor.