E egeyamannn Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 20 6 Eylül 2024 #1 SSD veya HDD modeli m2 ssd Selamlar. Bilgisayarda bir şeyi geri dönüştürmeye attığım zaman inanılmaz uzun sürüyor. Hatta bazen sadece %0'da kalıyor. Bu neden olabilir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-06 174150.png 9,3 KB · Görüntüleme: 64
Selamlar. Bilgisayarda bir şeyi geri dönüştürmeye attığım zaman inanılmaz uzun sürüyor. Hatta bazen sadece %0'da kalıyor. Bu neden olabilir?
Fynei Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Depolama birimi ile kaynaklı, HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Fynei dedi: Depolama birimi ile kaynaklı, HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... M2 SSD diye belirtmiş.
Fynei dedi: Depolama birimi ile kaynaklı, HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... M2 SSD diye belirtmiş.
E egeyamannn Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 20 6 Eylül 2024 #4 Aynı dosyayı bilgisayarı aç kapa yaptıktan sonra geri dönüştürmeye attığımda sorunsuz bir şekilde silmeyi başardım. Garip cidden.
Aynı dosyayı bilgisayarı aç kapa yaptıktan sonra geri dönüştürmeye attığımda sorunsuz bir şekilde silmeyi başardım. Garip cidden.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 6 Eylül 2024 #5 egeyamannn dedi: Selamlar. Bilgisayarda bir şeyi geri dönüştürmeye attığım zaman inanılmaz uzun sürüyor. Hatta bazen sadece %0'da kalıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... CHKDSK komutuyla diski tarasana.
egeyamannn dedi: Selamlar. Bilgisayarda bir şeyi geri dönüştürmeye attığım zaman inanılmaz uzun sürüyor. Hatta bazen sadece %0'da kalıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... CHKDSK komutuyla diski tarasana.
Fynei Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #6 balkann dedi: M.2 SSD diye belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Benim hatam. SSD'nin okuma ve yazma hızıyla alakalı bir durumdur, eğer düşükse normaldir ama gayet normal veriler ise donanımsal bir sıkıntı olabilir.
balkann dedi: M.2 SSD diye belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Benim hatam. SSD'nin okuma ve yazma hızıyla alakalı bir durumdur, eğer düşükse normaldir ama gayet normal veriler ise donanımsal bir sıkıntı olabilir.
Liqt Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #7 egeyamannn dedi: Selamlar. Bilgisayarda bir şeyi geri dönüştürmeye attığım zaman inanılmaz uzun sürüyor. Hatta bazen sadece %0'da kalıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var neyden olduğunu bilmiyorum ama eğer sildiğin klasörde birden fazla daha klasör varsa onlardan bazılarını silip en son ana klasörü silmen belki işine yarayabilir.
egeyamannn dedi: Selamlar. Bilgisayarda bir şeyi geri dönüştürmeye attığım zaman inanılmaz uzun sürüyor. Hatta bazen sadece %0'da kalıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var neyden olduğunu bilmiyorum ama eğer sildiğin klasörde birden fazla daha klasör varsa onlardan bazılarını silip en son ana klasörü silmen belki işine yarayabilir.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 6 Eylül 2024 #8 Yeniden başlatmak çok sorunu çözüyor.
E egeyamannn Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 20 6 Eylül 2024 #9 Hard Disk Sentinel ile sağlık testi yaptım. %99 Performans çıktı. Sağlıklı diyor yani SSD'ye.